To je to što me zanima!

'Zvali su da spasim Schumija, ali šanse su mu minimalne...'

Recimo samo da su šanse za oporavak nakon šest godina vegetativnog stanja minimalne. Trebalo se nešto napraviti unutar godinu dana nakon nesreće, a ovako... Teško, kazao je neurokirurg dr. Darko Chudy
Vidi originalni članak

Bivši višestruki prvak Formule 1 Michael Schumacher (50) pri svijesti je, prenijeli su pomalo senzacionalno francuski mediji. Navodno je to rezultat liječenja matičnim stanicama u pariškoj bolnici Georges-Pompidou u koju je primljen u ponedjeljak.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 27

  • 15.09.2019.

    ZVALI SU tebe ali u tvojim SNOVIMA... Bedak licemjerni.

  • 14.09.2019.

    Zao mi je ovog covjeka jako. Odrastao sam uz njegove voznje. Znam kad se njemu to desilo nisam zaspao do 5 sati ujutro jer sam cekao vijesti o njegovom stanju a strani mediji su pisali iz sata u sat i iz minute u minutu. Sutradan sam bas imao predavanje iz zamislite njemackih vjezbi jer sam studirao germanistiku. Teske su to stvari. Taj period oporavka je jako dug a spor i puno govori o tome koliko je taj udarac u glavu bio snazan. Svejedno, ne triba gubiti vjeru jer moze biti bolje. Teski trenutci su tu da okupljaju ljude i zelim sve najbolje Schumiju. Kao osoba mi je bio drag covjek i zelim da prebrodi konacno ovo svoje tesko stanje, premda znam da je njegovima najteze.

  • bonecrusher 13.09.2019.

    Chudy kaže da su ga zvali, a onda kaže da nisu, ne zna u kakvom je stanju...ili su ga zvali ili ga nisu zvali? A i ta žena od Šumija je neka...šta muči ljude sa skrivanjem svog muža...zašto se ne bi smjelo znati u kakvom je stanju Michael? Zašto? Pa on je javna osoba i ima puno obožavatelja koje njegova žena muči sa uskraćivanjem informacija, lako joj je plaćati desetke tjelohranitelja koji kao nešto čuvaju neku tajnu u kakvom je stanju Šumi....Već je spiskala sve što je njen muž zaradio, a uživa u mučenju ljudi uskraćivanjem informacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare