To je to što me zanima!

Zverev sredio Isnera i ostavio Čilića bez šansi za polufinale...

Alexander Zverev bez većih problema obračunao se s Johnom Isnerom u trećem meču završnog turnira u Londonu pa će meč Čilića i Đokovića biti beznačajan po pitanju prolaska u polufinale
Vidi originalni članak

Marin Čilić ni u četvrtom nastupu nije uspio izboriti polufinale završnog turnira ATP-a i prije trećeg meča u skupini. Šansu za to oduzeo mu je Alexander Zverev pobijedivši Johna Isnera u petak u popodnevnom terminu 7-6(5), 6-3.

Najbolji hrvatski tenisač uoči posljednjeg kola natjecanja po skupinama bio je živ, ali za prolazak dalje trebala mu je, u najjednostavnijim kombinacijama, Isnerova pobjeda uz njegovu pobjedu nad Novakom Đokovićem u večernjem meču (21 sat). No pao je već na prvom preduvjetu.

Amerikanac Isner se, doduše, dobro držao do same završnice prvog seta koji je otišao u tie-break te je izgubio servis kod rezultata 5-5 i to je bilo kobno za prvi set. U drugom setu Zverev je napravio break pri vodstvu 4-3 i potom odservirao za pobjedu i plasman među četiri najbolja u Londonu nakon sat i 20 minuta.

Meč između Marina i Novaka bit će, dakle, samo pitanje prestiža jer Novak je već osigurao prvo mjesto u skupini Guga Kuerten, a Marin će sigurno biti treći. Polufinalni parovi bit će Đoković - Anderson te Federer - Zverev. Čilić se, nakon petka, okreće finalu Davis Cupa protiv Francuske, koje se idući vikend održava u Lilleu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nijetebriga 16.11.2018.

    Cilkan je sebe sam ostavio bez sanse u zavrsnom masters turniru.. nada zadnja umire, kazu.. Mozda dobije Noleta veceras☺ sve se bojim.. Cilkan se prestrasi prije nego izadje na center court..Nole ce veceras imat lak posao, sat vremena i prica je zavrsena..

  • 16.11.2018.

    Znači finale Đoković-Federer, može...

  • makisa 16.11.2018.

    Dobro ne kriitikujte Čilića toliko i ovo je sjajan uspeh biti u top 10 u ovakvoj eri tenisa kada igraju verovatno najbolji svih vremena Djokovic, Federer, Nadal. Ima jedan Grend Slem, par finala na slemovima... plus ostale titule. Verovatno će kroz par godina biti najbolji Hrvatski teniser svih vremena. I ono najvaznije ima preko 25 mil. dolara zaradjenih. Bravo Čilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare