To je to što me zanima!

'Zvijer' teško nastradala, Fabjan nokautom šokirao Sarajevo!

Miran Fabjan pobijedio je Tomislava Spahovića u glavnoj borbi FNC-a 14. Slavio je nokautom, a priredba je iznjedrila neke odlične borbe, ali i neka iznenađenja
Vidi originalni članak

FNC 14 priredio je pravo uzbuđenje u sarajevskoj Zetri gdje su se održale neke vrlo zanimljive, a neke vrlo iznenađujuće borbe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luka Ceranja je u prvoj borbi večeri pobijedio Teufika Šehića (laka kategorija). Bh. borac predao je meč nakon prve runde zbog ozljede ramena. Uslijedio je okršaj Ivana Sičaje i Nemanje Todorovića (pero kategorija), a borba je nakon tri runde rata otišla na stranu hrvatskog borca većinskom odlukom sudaca.

Glavnu borbu preliminarnog dijela zaključio je Matija Bosančić uvjerljivom pobjedom nad Leonom Krajačićem u prvoj rundi u srednjoj kategoriji.

Fabjan nokautira Spahovića

Uslijedio je glavni program večeri, a premda je to bila posljednja borba na cardu, red je krenuti s njome.

Slovenac Miran Fabjan utišao je sarajevsku Zetru nokautiravši Tomislava Spahovića u trećoj rundi (teška kategorija). Slovenski borac drugu rundu proveo je u dominantnoj poziciji odakle je uputio nekoliko teških laktova, a onda je u trećoj šokirao dvoranu u Sarajevu krasnom kombinacijom koja je završila aperkatom.

Slavili Jason, Banović, Žgela, Capone...

U sunaslovnoj borbi Rony Jason je pobijedio Tariela Abbasova (pero kategorija) arm triangleom u trećoj rundi.

Prije je Darko Banović dobio Marca Beltrana podijeljenom odlukom sudaca (bantam), Mario Žgela je dobio Mateusa Messarosa tapkanjem na udarce u prvoj rundi (laka), Alessandro Capone je nokautirao Rusija Mineva u prvoj rundi (pero), a Tomislav Sičaja jednoglasnom odlukom sudaca dobio je Ahmeta Rasim Palu (velter).

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Roberto Malone 17.12.2023.

    Spahovic bosanska konjina

  • Uspravan 17.12.2023.

    " posljednja borba na cardu"???!!?? Novinaru odrekni se profesije. Pojma nemaš o hrvatskom.

  • banmla 17.12.2023.

    Zvijer....... Svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare