To je to što me zanima!

Zvijezda Bayerna otvorila srce: Luzer sam! Imam pet prijatelja, cura ne živi sa mnom, brinem se

Život profesionalnog nogometaša odličan je za opustiti se i uživati, ali nakon treninga nemam ništa za raditi, požalio se nogometaš Bayerna i jedan od najboljih mladih igrača na svijetu
Vidi originalni članak

Alphonso Davies (22) jedna je od najvećih zvijezda u sastavu Bayern Münchena. Igra na poziciji lijevog beka i smatra da ga se licem kanadske reprezentacije, za koju je upravo on zabio gol protiv Hrvatske na SP-u u Katru.

Davies je s obitelji 2005. preselio u Kanadu, ali od 2015. živi sam. Tada se pridružio momčadi Vancouvera Whitecapsa, koji su ga prodali Bayernu siječnju 2019. godine.

Kovač ga je 'otkrio'

Hrvatski trener Niko Kovač 'otključao' je Daviesa kada ga je u sezoni 2019/20. stavio na poziciju lijevog beka. Pokazao se kao ogromni talent i etablirao kao jedan od najboljih na svijetu na toj poziciji.

IZNENAĐENJE Bayern predstavio Tuchela: Ovo nisam očekivao. Mislio sam da ću voditi nekoga u inozemstvu

Međutim, čak ni za Daviesa ne 'cvjetaju ruže'. Na popularnoj streaming platformi Twitch otvorio je dušu i otkrio da se osjeća usamljeno u Münchenu.

SUROVOST SLAVE Igrači Bayerna čitali mučne uvrede pred kamerama: 'Neka svi izgorite u autobusu...'

NEVJEROJATAN POTEZ Kako je Bayern napucao Juliana Nagelsmanna: Procurili detalji. Za otkaz je saznao na skijanju!?

- Malo me brine što nemam nešto za raditi, posebno zato što svi moji prijatelji imaju poslove. Život profesionalnog nogometaša odličan je za opustiti se i uživati, ali nakon treninga nemam ništa za raditi. 

- Nemam obitelj, a moja djevojka ne živi sa mnom. Sam sam, imam vjerojatno pet prijatelja. Ja sam popularni luzer - poručio je Davies.

Davies ove sezone ima tri gola i osam asistencija u svim natjecanjima za Bayern.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 26.03.2023.

    Budi sretan što si luzer al milijunaš. Ima kod nas jedna sekta luzera već skoro 20 godina i bez para tj. i ono malo što imaju spiskaju na drogu pa onda pričaju da su svemirski, najbolji,najjači,naj naj naj. Tako da si ti prijatelju zdrav,živ i bogat luzer,budi sretan.

  • DeGogi 26.03.2023.

    22 godine? izgleda puno stariji. i bolje je imati 5 cura i samo jednog prijatelja.

  • Filipescu K 26.03.2023.

    Kad te uhvati dosada kupi si par prijateljica na sat,dva,pa posle na spavanac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare