To je to što me zanima!

Zvijezda bilih na pragu MLS-a: Seatle za Ercega daje 6 mil. €?

Prema pisanju Slobodne Dalmacije trener Seatlea Brian Schmetzer već neko vrijeme prati igre Hajdukova nogometaša, njegovi skauti nekoliko su ga puta gledali i jako su dobro upoznati s njegovim kvalitetama
Vidi originalni članak

Ponuda za Antu Ercega navodno je već stigla na Poljud. Seatle Sounders nudi šest milijuna eura za najboljeg igrača Hajduka, a o njoj će se u splitskom klubu raspravljati u prvim danima siječnja, javlja Slobodna Dalmacija.

Ponuda je to koja bi Hajduku mogla biti itekako primamljiva bez obzira što će odlaskom sjajnog krilnog napadača ostati znatno oslabljeni u nastavku sezone. Do sada su Erceg i Hajduk na stolu imali ponudu Brondbyja, no ona nije ni približno dobra kao ova američkog kluba i prihvati li Hajduk taj iznos, ostaje samo na Ercegu da dogovori plaću u Seatleu.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije trener Brian Schmetzer već neko vrijeme prati igre Hajdukova nogometaša, njegovi skauti nekoliko su ga puta gledali i jako su dobro upoznati s njegovim kvalitetama. Brondby je pak nudio nešto više od milijun eura te oko 500.000 eura godišnje Ercegu što bi klub iz MLS-a mogao vrlo lako nadmašiti.

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • mestar 29.12.2017.

    MLS nije toliko los kako nepoznaoci misle.Sseattle ima vise prodanih karata na jednoj utakmici nego citava nasa liga skupa sa sezonskim, ostalim prodanim poklonjenim i onim koji udu bez karata.Ako bi bio oznacen kao frencaiz igrac onda nebi bio moz

  • ico3 28.12.2017.

    Hajduk ga mora prodat da bi zivio.

  • Batina No1 28.12.2017.

    Da je netko ponudio Hajduku 6M eura oni bi ga pjesice nosili do Amerike! Stvarno bi trebalo sankcionirati svaki put kad se ovakve lazi prodaju pod vijesti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare