To je to što me zanima!

Zvijezda Chelseaja kupovala namirnice: Iznenadio navijača

Kakav igrač i kakvo ljudsko biće! Vrlo ljubazno se slikao sa mnom i bio je tako pristojan. Nevjerojatno skroman čovjek, a takva klasa od igrača, napisao je obožavatelj
Vidi originalni članak

Francuski nogometaš i veznjak Chelseaja N'Golo Kante (30) jedna je od najvećih zvijezda Premier lige, a zbog skromnosti ga brojni navijači favoriziraju i cijene. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kante u Chelseaju zarađuje oko 320.000 eura tjedno, ali i dalje vozi Mini Cooper i šeta ulicama Londona gdje velike zvijezde baš i ne zalaze. Za razliku od njegovih suigrača koji voze Ferrarije i Lamborghinije, Kante je sušta suprotnost i ne teži raskošnom životu. 

Tako je Kante jednom prilikom otišao po namirnice u supermarket ASDA u Londonu gdje ga je sreo jedan navijač. Francuski reprezentativac izdvojio je par minuta svog vremena za obožavatelja te se uslikao s njime. 

Sarfaz Ahmed je zatim objavio na Twitteru fotografiju s Kanteom, te napisao: 

"Otišao sam u ležernu kupovinu namirnica u Asdu i pogledajte na koga sam naletio. Kakav igrač i kakvo ljudsko biće! Vrlo ljubazno se slikao sa mnom i bio je tako pristojan. Strpljivo je saslušao ono što sam mu imao za reći. Nevjerojatno skroman čovjek, a takva klasa od igrača".

Kante je proglašen UEFA-inim veznjakom godine, a nagradu je preuzeo od predsjednika Aleksandra Čeferina u utorak na Stamford Bridgeu.

Francuski veznjak izbjegava izlaske u medije, živi miran i povučen život i kao takav je zaista primjer za brojne nadolazeće nogometne zvijezde. 

Kante je bio prvak Engleske, osvajao Ligu prvaka, a s Francuskom je bio europski prvak. Seniorsku karijeru započeo je u  Boulogne te nakon toga dvije sezone proveo u Caenu u Ligue 1. 

Godine 2015. prešao je u Leicester City u transferu vrijednom 6,5 milijuna eura te postao integralnim članom momčadi koja je te sezone osvojila prvi naslov engleskog prvaka u povijesti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Blaž Bahat 20.09.2021.

    Ademi ga pojede.

  • DeGogi 20.09.2021.

    Igra skoro uvijek za dvoje.

  • 19.09.2021.

    Po meni najbolji igrač na svijetu na svojoj poziciji.👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare