Obavijesti

Sport

Komentari 10

Zvijezda Chelseaja kupovala namirnice: Iznenadio navijača

Zvijezda Chelseaja kupovala namirnice: Iznenadio navijača

Kakav igrač i kakvo ljudsko biće! Vrlo ljubazno se slikao sa mnom i bio je tako pristojan. Nevjerojatno skroman čovjek, a takva klasa od igrača, napisao je obožavatelj

VIDEO

Francuski nogometaš i veznjak Chelseaja N'Golo Kante (30) jedna je od najvećih zvijezda Premier lige, a zbog skromnosti ga brojni navijači favoriziraju i cijene. 

Pokretanje videa...

Jorginho, Chelsea 01:00

Kante u Chelseaju zarađuje oko 320.000 eura tjedno, ali i dalje vozi Mini Cooper i šeta ulicama Londona gdje velike zvijezde baš i ne zalaze. Za razliku od njegovih suigrača koji voze Ferrarije i Lamborghinije, Kante je sušta suprotnost i ne teži raskošnom životu. 

Tako je Kante jednom prilikom otišao po namirnice u supermarket ASDA u Londonu gdje ga je sreo jedan navijač. Francuski reprezentativac izdvojio je par minuta svog vremena za obožavatelja te se uslikao s njime. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Chelsea v Tottenham Hotspur - Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Stamford Bridge

Sarfaz Ahmed je zatim objavio na Twitteru fotografiju s Kanteom, te napisao: 

"Otišao sam u ležernu kupovinu namirnica u Asdu i pogledajte na koga sam naletio. Kakav igrač i kakvo ljudsko biće! Vrlo ljubazno se slikao sa mnom i bio je tako pristojan. Strpljivo je saslušao ono što sam mu imao za reći. Nevjerojatno skroman čovjek, a takva klasa od igrača".

Kante je proglašen UEFA-inim veznjakom godine, a nagradu je preuzeo od predsjednika Aleksandra Čeferina u utorak na Stamford Bridgeu.

Francuski veznjak izbjegava izlaske u medije, živi miran i povučen život i kao takav je zaista primjer za brojne nadolazeće nogometne zvijezde. 

Kante je bio prvak Engleske, osvajao Ligu prvaka, a s Francuskom je bio europski prvak. Seniorsku karijeru započeo je u  Boulogne te nakon toga dvije sezone proveo u Caenu u Ligue 1. 

Godine 2015. prešao je u Leicester City u transferu vrijednom 6,5 milijuna eura te postao integralnim članom momčadi koja je te sezone osvojila prvi naslov engleskog prvaka u povijesti.

Chlesea v Tottenham Hotspur - The Mind Series - Stamford Bridge
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram