To je to što me zanima!

Zvijezda Cityja kupila jurilicu od 250.000 eura u bojama kluba

U subotu protiv Intera City lovi prvi naslov prvaka Europe, a jedan od najboljih ofenzivaca kluba počastio se skupim poklonom. Osim što se radi o jurilici, automobil je u bojama kluba
Vidi originalni članak

Manchester City ove sezone ima priliku osvojiti trostruku krunu. "Građani" su osvojili Premier ligu i FA kup, a u subotu će protiv Intera loviti svoj prvi naslov prvaka Europe. Finale Lige prvaka najvažnija je utakmica sezone, a Jack Grealish se i prije te utakmice odlučio nagraditi skupim poklonom.

PROPUST ORGANIZACIJE Gundogan donio Cityju FA kup, a medalju nije dobio. Evo i zašto

Englez je naime kupio automobil vrijedan 250.000 eura. Radi se o Lamborghiniju Performante Urus koji je napravljen po željama ofenzivca Cityja. Daily Mail tvrdi da Grealish tjedno zarađuje oko 260.000 eura, a cijena automobila poznata je prije nadogradnje. Grealish je naime tražio da njegov automobil ima više od 650 KS, a  da mu maksimalna brzina bude 306 km/h.

APSOLUTNA LUDNICA Ovako je City proslavio trofej: Pep Guardiola briše suze, a u svlačionici se bacaju po podu

Osim što se radi o nevjerojatnoj jurilici Lamborghini je u bojama Manchester Cityja. Uređivao ga je Yianni Charalambous koji je poznat po ispunjavanju želja poznatim nogometašima. Uređivao je jurilice za Sergia Aguera, Alexa Oxlada-Chamberlaina i Didiera Drogba.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Matej22☮ 06.06.2023.

    Rijetko antipatičan lik,ali zna s loptom

  • Murterskomore 06.06.2023.

    Nije isti kao dres...fali u e sponzora

  • David1Prometheus 06.06.2023.

    Auto karipski tirkizna boja ili tak nes, city ima plave dresove, sta rec

Komentiraj...
Vidi sve komentare