To je to što me zanima!

Zvijezda Marseillea šokirala Tudora neobičnim zahtjevom

Payet je hodao po vodi dok je trener bio Jorge Sampaoli, ali njegov se status potpuno promijenio od dolaska Igora Tudora. Hrvat ne računa na njega, a situacija je sve teža za igrača, pišu francuski mediji
Vidi originalni članak

Dolazak Igora Tudora (44) uzdrmao je postojeću hijerarhiju u Marseilleu. Dimitri Payet (36) prošle je godine bio ponajbolji pojedinac francuskog doprvaka, ali kod hrvatskog stratega 'zakucan' je na klupu.

- Žao mi je zbog ove situacije jer je prošle godine igrao jako dobro, ali to je bio drugačiji tip nogometa, u drugoj brzini i prilagođen njegovim kvalitetama. Ja ne znam igrati takav nogomet, moram raditi ono što znam i ono u što vjerujem. Moram slijediti svoju viziju igre i birati igrače koji se uklapaju u tu viziju - pričao je  Tudor prije nekoliko tjedana.

IGRALI SU ZAJEDNO Henry: Ne bih htio da mi Tudor bude trener. Tko će toliko trčati

A Payetu nije lako probaviti ovakav tretman. Sigurno ima temelja za visoke ambicije, s obzirom da je unatoč poznim godinama prošle sezone oduševio sa 16 golova i 13 asistencija u 46 utakmica za Marseille.

Tudor uopće ne računa na Payeta

Kod Tudora je, ipak, odigrao ukupno samo 853 minuta i statistika mu je mizerna u usporedbi s prošlogodišnjom. Tek je na učinku od dva gola i tri asistencije ove sezone.

Francuski Foot01 navodi da Payet "sigurno živi zadnje mjesece" u dresu Marseillea. Razumljivo je da je igraču u ovim godinama najvažnije koliko provodi vremena na terenu. Payet neće još dugo igrati nogomet i želi uživati dok može. Sve upućuje na to da će Tudor i Marseille nastaviti suradnju i dogodine, iako su s tri remija u posljednjih pet utakmica ugrozili drugo mjesto u francuskom prvenstvu.

ZA L'EQUIPE Veliki Tudorov intervju: Ja sam isti od početka, tu morate trčati

- Payet je hodao po vodi dok je trener bio Jorge Sampaoli, ali njegov se status potpuno promijenio od dolaska Igora Tudora. Hrvat ne računa na njega, bilo da se radi o velikim utakmicama ili skromnim protivnicima. Situacija je sve teža za igrača, kojeg se smatra živom legendom - piše Foot01.

Isti izvor dodaje da je Payet došao Tudoru s nezapamćenim zahtjevom. Tražio ga je da ga pošalje u rezervnu momčad kako bi dobio minutažu, a u narednim danima vidjet ćemo što mu je Tudor odgovorio.

PIŠU TALIJANI Juventus želi Tudora za trenera?

Marseille u nedjelju igra u 20.45 sati protiv Troyesa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kp 14.04.2023.

    Poštivam trenere koji imaju svoje ja i klubu zasad odgovara Tudorov program ali svejedno mislim da Tudor nije u pravu što se tiće Payeta 16 golova 13 asistencija je perfektno i uvjeren sam bar 1 poluvrjeme ili 30 min.može odigrati takav igrać.

  • Dalmatinski čovik 1986 13.04.2023.

    Tudore vrime je da se vratiš u ajduka pivat ćemo ti pisme po cile dane i gledati kako Dinamo osvaja prvenstvo 💪🏆

Komentiraj...
Vidi sve komentare