To je to što me zanima!

Zvijezda PSG-a zgrozila sve: On zarađuje 19 mil. € godišnje, a njegova djeca žive bez struje?!

Lucas, hvala ti što si vratio račune za struju za kuću svoje djece. Već smo imali večeru sa svijećama, napisala je Amelie Llorente, bivša supruga Lucasa Hernandeza koji je, kako ona tvrdi, zaboravio na svoju djecu
Vidi originalni članak

Milijuni eura na računu i milijuni pratitelja na društvenim mrežama. Raskošne vile, skupocjeni automobili i glamurozni život s kojim se itekako vole pohvaliti. I sve ostalo što ide uz silni novac i status zvijezde. To je život mnogih nogometaša koji maksimalno uživaju u slavi koju im je donio nogomet. Nekima se slava obije o glavu pa nosom paraju oblake. Uživaju u svim blagodatima koje donosi status nogometne zvijezde i nažalost, nerijetko zaborave na svoju obitelj.

Lucas Hernandez zvijezda je PSG-a koja je prošlog ljeta došla u Pariz za 45 milijuna eura iz Bayerna. Godišnje zarađuje 19 milijuna eura, što je tjedno 365 tisuća eura. Dok se on kupa u lovi, partija s elitom i uživa u svome životu, njegova djeca žive u kući bez struje?!

Tako barem tvrdi Amelie Llorente, Hernandezova bivša supruga i majka njihove dvoje djece, petogodišnjeg sina Martina i dvogodišnje kćerkice Nieves. Ona je objavila fotografije svoje djece kako večeraju u mraku. Zašto? Nema struje i jedu uz svijeće. Hernandez je trebao platiti račun, kao što ima i obvezu plaćati alimentaciju, ali to očito ne radi.

- Lucas, hvala ti što si vratio račune za struju za kuću svoje djece. Već smo imali večeru sa svijećama.

Njihova veza bila je vrlo turbulentna. Nogometaš ju je navodno pretukao prije nekoliko godina. Amelie ga je tužila pa sve opovrgavala na sudu i na kraju se pomirila s Hernandezom. Dobili su dvoje djece, ali on je nastavio sa skandalima. Prije godinu dana, dok je igrao za Bayern, doznala je da ju mjesecima vara.

- Možeš prestati igrati na dvije strane, Lucase. Cristina Buccino, poklanjam ti ga. Nemoj samo zaboraviti da imaš dvoje djece koju uopće ne dolaziš vidjeti - napisala je na društvenim mrežama i javno osramotila svog bivšeg partnera. 

I tada su trajno raskinuli. Njoj je pripalo skrbništvo za djecom, a njemu obveza da im podmiruje troškove života. No, sudeći po objava bivše supruge, ni to više ne radi. Uživa u Parizu u zagrljaju nove djevojke.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Markec9 16.03.2024.

    Jadna gospođa se ne može pomirit s činjenicom da će morat radit

  • tomason 16.03.2024.

    Alimentaciju ce on morati platiti htio ne htio,ali zanimljivo kako je vec normalno da njoj ni na kraj pameti nije da se zaposli ko vecina normalnih zena koje ne kukaju

  • plavicro 16.03.2024.

    A mama ne radi ili sve što zaradi potroši na plastiku. Djeca valjda imaju dva roditelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare