Obavijesti

Sport

Komentari 36

Zvijezda PSG-a zgrozila sve: On zarađuje 19 mil. € godišnje, a njegova djeca žive bez struje?!

Zvijezda PSG-a zgrozila sve: On zarađuje 19 mil. € godišnje, a njegova djeca žive bez struje?!

Lucas, hvala ti što si vratio račune za struju za kuću svoje djece. Već smo imali večeru sa svijećama, napisala je Amelie Llorente, bivša supruga Lucasa Hernandeza koji je, kako ona tvrdi, zaboravio na svoju djecu

VIDEO

Milijuni eura na računu i milijuni pratitelja na društvenim mrežama. Raskošne vile, skupocjeni automobili i glamurozni život s kojim se itekako vole pohvaliti. I sve ostalo što ide uz silni novac i status zvijezde. To je život mnogih nogometaša koji maksimalno uživaju u slavi koju im je donio nogomet. Nekima se slava obije o glavu pa nosom paraju oblake. Uživaju u svim blagodatima koje donosi status nogometne zvijezde i nažalost, nerijetko zaborave na svoju obitelj.

Lucas Hernandez zvijezda je PSG-a koja je prošlog ljeta došla u Pariz za 45 milijuna eura iz Bayerna. Godišnje zarađuje 19 milijuna eura, što je tjedno 365 tisuća eura. Dok se on kupa u lovi, partija s elitom i uživa u svome životu, njegova djeca žive u kući bez struje?!

Tako barem tvrdi Amelie Llorente, Hernandezova bivša supruga i majka njihove dvoje djece, petogodišnjeg sina Martina i dvogodišnje kćerkice Nieves. Ona je objavila fotografije svoje djece kako večeraju u mraku. Zašto? Nema struje i jedu uz svijeće. Hernandez je trebao platiti račun, kao što ima i obvezu plaćati alimentaciju, ali to očito ne radi.

- Lucas, hvala ti što si vratio račune za struju za kuću svoje djece. Već smo imali večeru sa svijećama.

Njihova veza bila je vrlo turbulentna. Nogometaš ju je navodno pretukao prije nekoliko godina. Amelie ga je tužila pa sve opovrgavala na sudu i na kraju se pomirila s Hernandezom. Dobili su dvoje djece, ali on je nastavio sa skandalima. Prije godinu dana, dok je igrao za Bayern, doznala je da ju mjesecima vara.

Ligue 1 - Lille v Paris St Germain

- Možeš prestati igrati na dvije strane, Lucase. Cristina Buccino, poklanjam ti ga. Nemoj samo zaboraviti da imaš dvoje djece koju uopće ne dolaziš vidjeti - napisala je na društvenim mrežama i javno osramotila svog bivšeg partnera. 

I tada su trajno raskinuli. Njoj je pripalo skrbništvo za djecom, a njemu obveza da im podmiruje troškove života. No, sudeći po objava bivše supruge, ni to više ne radi. Uživa u Parizu u zagrljaju nove djevojke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika