To je to što me zanima!

Zvijezda Reala može proći bez kazne zbog udaranja protivnika

Sudbinu Federica Valverdea odlučit će upravo igrač kojeg je čekao nakon utakmice i udario šakom u glavu. Španjolski mediji tvrde da Baena za sad nije prijavio incident španjolskom savezu, iako se oglasio na Instagramu
Vidi originalni članak

Španjolski i svjetski mediji pišu o incidentu nakon utakmice 28. kola španjolskog prvenstva između Real Madrida i Villarreala. Naime, Federico Valverde (24) sačekao je protivničkog igrača Alexa Baenu na parkingu nakon utakmice i udario ga šakom u glavu.

Razlog? Španjolski mediji pišu da je Baena na terenu spominajo trudnoću Valverdeove supruge Mine Bonino, koja je u siječnju imala probleme s trudnoćom.

DOBIO ŠAKOM U GLAVU VIDEO Ovako izgleda lice igrača kojeg je napala zvijezda Reala

- Baena je u utakmici Kupa Kralja udario Fedea i rekao mu: 'Plači sada kada ti se sin neće roditi.' Na tome je stalo, no sada je rekao nešto slično i Fede je poludio. Rekao mu je da mu ne dira obitelj i dogodilo se što se dogodilo - riječi su Valverdeovih predstavnika koji su potvrdili fizički sukob, piše Marca.

Slijedi kazna?

Valverdeu prijete sankcije i u sportskom i u zakonskom smislu. Naime, Baena ga može tužiti za fizičko nasilje, a prema sportskom kodeksu La Lige, ovakve situacije kažnjavaju se s četiri do 12 utakmica suspenzije.

Međutim, Valverde bi mogao proći nekažnjeno! Kako stoje stvari, ni Villarreal ni Baena, koji se osvrnuo na udarac u objavi na Instagramu, nisu prijavili incident Španjolskom nogometnom savezu. Reporter španjolskog AS-a, Javier Mata, tvrdi da Baena i Villarreal ne žele podnijeti prijavu iako postoje dokazi u obliku videosnimke o fizičkom napadu.

SUKOB NA PARKINGU Zvijezda Reala udarila igrača Villarreala šakom u glavu! PORAZ 'KRALJEVSKOG KLUBA' VIDEO Real primio nevjerojatne golove u porazu. Modrić je ipak ušao iako se trebao odmarati...

Villarreal je poručio Baeni da on donosi konačnu odluku i o njemu ovisi hoće li Valverde biti kažnjen, dodaje ESPN.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • noelsz 09.04.2023.

    Podrška Fedeu, familija je svetinja

  • Jopazg 09.04.2023.

    Slabo ga je,za takvu uvredu.

  • bedak11 09.04.2023.

    Kakve veze ima nogomet i nogometni savez, to nek rjesava na sudu ako ga ovaj tuži, nema nikakve temelje nogometni savez za kaznu

Komentiraj...
Vidi sve komentare