Obavijesti

Sport

Komentari 23

Zvijezda Reala udarila igrača Villarreala šakom u glavu!

Zvijezda Reala udarila igrača Villarreala šakom u glavu!

Baena je u utakmici Kupa Kralja udario Valverdea i rekao mu: 'Plači sada kada ti se sin neće roditi.' Na tome je stalo, no sada je rekao nešto slično i Fede je poludio, rekli su predstavnici igrača Reala

VIDEO

Ako su i oni najoptimističniji navijači Reala vjerovali u čudo i nadali se naslovu, tu nadu rasplinuo im je Villarreal. Žuta podmornica slavila je na Santiago Bernabeuu 3-2 u 28. kolu La Lige i praktički naslov predala Barci koja je na plus 12 uz utakmicu manje.

Tenzije su se osjetile na terenu, iskrilo je tijekom cijelog susreta, a eruptiralo je nakon utakmice pa je došlo i do fizičkog sukoba! Kako piše The Athletic, igrač Reala Federico Valverde je na parkingu stadiona šakom u glavu udario igrača Villarreala Alexa Baenu. Klubovi se još nisu izjasnili o incidentu, a Baena se nakon utakmice pojavio s natečenom jagodičnom kosti.

'Plači sada kada ti se sin neće roditi'

LaLiga - Villarreal v Real Madrid

Njih dvojica su na ratnoj nozi još od siječnja kada su se ova dva kluba susrela u Kupu kralja. 

- Baena je u utakmici Kupa Kralja udario Fedea i rekao mu: 'Plači sada kada ti se sin neće roditi.' Na tome je stalo, no sada je rekao nešto slično i Fede je poludio. Rekao mu je da mu ne dira obitelj i dogodilo se što se dogodilo - riječi su Valverdeovih predstavnika koji su potvrdili fizički sukob, piše Marca.

Podsjetimo, Valverdeova supruga Mina Bonino je u siječnju imala probleme u trudnoći, gotovo je izgubila dijete, ali na svu sreću, sada je sve u redu i sinčić će uskoro doći na svijet. No, igrač Reala nije zaboravio na Baenine grozne riječi koje su za svaku osudu. Tijekom utakmice su non stop bili u nekoj raspravi. Valverde je navodno rekao igraču Reala da će ga čekati nakon utakmice, a na kraju je došlo do sukoba. To je priznao i sam Baena, ali pak tvrdi da nije rekao Valverdeu ono za što ga se tereti.

- Sretan sam zbog impresivne pobjede svoje momčadi na Santiago Bernabeuu, no istovremeno sam tužan zbog agresivnog napada koji sam doživio nakon utakmice. Iznenađen sam onime što se govori o meni. Laž je da sam to rekao.

LaLiga - Real Madrid v Villarreal

Valverde (24) je u Real došao 2018. godine iz Penarola, a u međuvremenu je izrastao u sjajnog igrača vrijednog 100 milijuna eura. Neprocjenjiv je za Madriđane, igrač koji može pokriti više pozicija te mnogi u njemu vide budućeg lidera Reala jednog dana kada se umirove Kroos, Modrić, Benzema. No, ako se dokaže da je udario mladu zvijezdu Villarreala, gotovo sigurno mu prijeti kazna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

As: Luka Modrić je donio odluku
GDJE ĆE 'VATRENI'?

As: Luka Modrić je donio odluku

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se
OTKAZAN SKIJAŠKI SPEKTAKL

Hrvatska ostaje bez Snježne kraljice! Evo zašto je savez odustao od bitke i povukao se

Plus+ Snježna kraljica trebala je biti prebačena na početak veljače umjesto tradicionalnog termina početkom siječnja. To se, ipak, neće dogoditi, zato što na Sljemenu ne postoje uvjeti za utrku. A ne mislimo na loše vrijeme...
Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...