To je to što me zanima!

Zvijezdu Manchester Cityja optužili za sedam silovanja, branit će se sa slobode...

Benjamin Mendy optužen je za sedam silovanja i jedno seksualno napastovanje u razmaku od listopada 2020. do kolovoza 2021. prema pet ženskih osoba čiji identitet nije poznat javnosti
Vidi originalni članak

Benjamina Mendyja (27), nogometaš Manchester Cityja koji je u pritvoru od 26. kolovoza prošle godine, sud je pustio da se brani sa slobode, javljaju engleski mediji.

Zvijezda Manchester Cityja provela je iza rešetaka 134 dana, a optužena je za sedam silovanja i jedno seksualno napastovanje u razmaku od listopada 2020. do kolovoza 2021. prema pet ženskih osoba čiji identitet nije poznat javnosti.

Suđenje je, zbog prirode slučaja, zatvoreno za javnost, a nije poznato koju će svotu novca Mendy izdvojiti za jamčevinu. Rečeno mu je da mora stanovati na adresi na kojoj je prijavljen, također mu je oduzeta i putovnica te ne smije kontaktirati niti prilaziti djevojkama koje ga terete. 

MENDY U ZATVORU Nogometaš 'građana' mora se izjasniti na sudu: Optužili ga za silovanje i seksualne napade

Njegov partner u zločinu, Louis Saha Matturie, koji nema baš nikakve veze s legendarnim francuskim napadačem Louisom Sahom, a koji je optužen za šest silovanja i seksualno napastovanje, zasad će ostati u pritvoru.

Mendyju je sloboda zagarantirana do sljedećeg saslušanja, odnosno 24. siječnja, a suđenje je odgođeno za najranije 27. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Palmanova 08.01.2022.

    glavno da je Penaldo slobodan

  • nokia8 08.01.2022.

    Zasto ga pustaju da se brani sa slobode ako vec imaju dokaze da je kriv?

  • rasprava__ri 07.01.2022.

    Pa to nije ni 8 ne kuzim?? Ocekivale pare pa ih odj.... a otisle razvaljene!! 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare