To je to što me zanima!

24sata najposjećeniji portal, hvala najboljim čitateljima!

GEMIUS AUDIENCE: U odnosu na veljaču 2014. godine, prošlog nas je mjeseca posjetilo čak 31 posto više korisnika što je najbolja veljača za 24sata.hr ikad
Vidi originalni članak

Rezultati gemiusAudience istraživanja i ovoga su mjeseca potvrdili snagu portala 24sata.hr! Novim podacima možemo biti itekako zadovoljni jer naš portal u veljači je čitalo 1.165.709 stvarnih korisnika zbog čega smo i dalje najposjećeniji web portal u Hrvatskoj. U odnosu na veljaču 2014. godine, prošlog nas je mjeseca posjetilo čak 31 posto više korisnika što je najbolja veljača za 24sata.hr ikad.  

Naš doseg i ponovno je najveći u zemlji i iznosi 48,17 posto. Prema broju otvorenih stranica još uvijek smo među prvih pet, a u samom smo vrhu i prema ukupnom broju posjeta. 

Za ovakve odlične brojke, između ostalog, zaslužan je i naš novi mobilni portal m.24sata.hr kojeg je u veljači posjetilo 52 posto više korisnika nego u siječnju. 

Osim na 24sata ponosni smo i na ostale portale iz našeg portfelja, posebice na Budi.in koji je u odnosu na siječanj ostvario rast od 6,9 posto s 116.786 korisnika koliko ga je posjetilo tijekom veljače. Rastao je i Gastro.hr i to za dva posto u odnosu na siječanj. Tijekom prošlog mjeseca posjetilo ga je 153.970 jedinstvenih korisnika. 

Nakon novog mobilnog portala m.24sata.hr, za vas smo početkom ožujka aktivirali i adaptivnu naslovnicu koja se prilagođava rezoluciji vašeg ekrana. Za monitore s većom rezolucijom to sada znači da ćete vidjeti desni stupac u kojem uz najpopularnije sadržaje imate i pregled naslovnica tiskanih izdanja te brojne druge sadržaje. 

Pratite nas i dalje jer za vas tijekom sljedećih mjeseci pripremamo brojna nova iznenađenja.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • El Tractor 20.03.2015.

    Najbolji portal šta se tiče komentiranja, ali ima tu puno zamjerki.

  • jebenavjeverica 18.03.2015.

    naravno da su statistike dobre kad se svi negativni komentari ispostivaju :)

  • jasna1962 17.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare