To je to što me zanima!

Apple predstavlja novi iPhone

Apple od 19 sati predstavlja nove telefone, a očekuju se četiri iPhonea i to u 5G varijantama kojima analitičari predviđaju uspjeh jer bi trebali zadržati cijenu na otprilike istoj razini kao i lanjski 4G modeli
Vidi originalni članak

Čak četiri iPhonea 12 u dijagonalama od 5,4 inča, 6,1 inča (dva modela) te 6,7 inča očekuju se na Appleovoj prezentaciji koja počinje u 19 sati.

Ova četiri telefona trebala bi imati cijenu koja je ista ili niža 4G prethodnicima od prošle godine.

PRATITE APPLEOVO PREDSTAVLJANJE 

U ovom rasponu cijena iznimka je jedino najpopularniji iPhone 12 koji je 50 dolara skuplji od iPhonea 11. Bankari iz Morgan Stanleyja nakon svega što je procurilo o telefonima očekuju da će ovo biti 'najznačajnije Appleovo lansiranje u proteklih nekoliko godina'. Prognozira im se i skok prodaje od 22 posto na 220 milijuna uređaja sljedeće godine. 

Uskoro opširnije

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 13.10.2020.

    Pošto se radi o novom modemu za 5G u novom mobitelu moguče da kod nas bude došao 20.000 kn. Ja osobno imam iphone mogu reći da su to najbolji mobiteli na svijetu, imao sam dosta androida nisu radili ukupno 2 dana, dok sam iphone imao 6 komada i svi su radili super . Rade definitvno najbolje mobitele i mobiteli prolaze velike testove prije nego što puste u prodaju. A što se tiče cijene to je postalo sve preskupo, bilo je fora prije kupovati dok nije bilo toliko skupo, sada su vratili stari dizajn apple music koji je bio u ios7 , samo preljevaju šuplje u prazno, jer neznaju što bi izmislili novo. Za sada imam iphone x i iphone se(novi) svi rade odlično i brzo kao i prvog dana kad sam ih kupio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare