To je to što me zanima!

Audi redizajnirao A4, ali nove detalje tražit ćete povećalom

Prodaja redizajniranog Audija A4 trebala bi početi krajem ljeta, a cijene se za sada ne znaju. A4 je dobio nove odbojnike, masku, naplatke, svjetla, boju i neke detalje u unutrašnjosti
Vidi originalni članak

Od početka prodaje aktualne generacije uspješnog A4 prošlo je manje od tri godine pa nisu bile potrebne velike promjene. Osim blagih zahvata na prednjem i stražnjem dijelu, A4 je dobio nove naplatke dimenzija od 16 do 19 inča.

Novost je S line competition paket koji, između ostalih “kozmetičkih” dodataka, donosi stražnji RS spojler na Avant izvedbi te novu plavu boju koju Audi naziva Turbo Blue.

U unutrašnjosti taj isti paket donosi umetke od ugljičnih vlakana, novi multifunkcionalni upravljač s tri kraka i sportska sjedala djelomično presvučena kožom. Prodaja redizajniranog Audija A4 trebala bi početi krajem ljeta, a cijene se za sada ne znaju.

Velikih promjena ispod karoserije nema. A4 je dobio nove odbojnike, masku, naplatke, svjetla, boju i 
neke detalje u unutrašnjosti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 28.07.2018.

    Bmw serie 3 i C klasa su mi puno puno interesantniji.

  • 44468444 24.07.2018.

    Ubacili su još nekoliko lampica koje će se počet palit nakon određenog broja prijeđenih kilometara i tražit posjet ovlaštenom servisu uz malu novčanu naknadu od par tisuća kuna 😜

  • יֵשׁוּעַ 24.07.2018.

    Odličan auto! Iznutra je najljepši u klasi! Izvana predobar isto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare