To je to što me zanima!

Bez straha od policije: Crtajte grafite u virtualnoj stvarnosti

Kingspray Graffiti Simulator je igra za virtualnu stvarnost koja izgleda toliko realno da gotovo možete osjetiti boju, a omogućit će vam i da izbrusite svoje vještine u sigurnosti sobe
Vidi originalni članak

Grafiti mogu biti iznimno kreativan način umjetničkog izražavanja, ali i šansa za druženje s policijom ako odlučite oslikavati zabranjene površine. 

Kingspray Graffiti Simulator VR mogao bi biti odličan način da izbjegnete tu situaciju i svoje vještine usavršavate u virtualnoj stvarnosti. Nakon klasične verzije, igra za HTC-ov Vive VR uređaj uskoro izlazi u prodaju , a kao što možete vidjeti u ovom foršpanu, dojam realnosti je nevjerojatan. Gotovo da možete osjetiti boju na zidovima. 

Igrači će u sigurnosti svog doma moći oslikati goleme površine različitim sprejevima u svim mogućim bojama, a način na koji držite virtualnu bocu i udaljenost od zida utjecat će na to kako će se boja cijediti.  

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kashmir 10.05.2016.

    Bolje grafiti nego oronule fasade. Uostalom takva umjetnost nebi trebala nikome smetati pogotovo kada grafiti izgledaju toliko fantastično da padneš na dupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare