To je to što me zanima!

Biste li nosili ovakvu 'brnjicu' da pozivima ne ometate druge?

Blovox je novi gadget na Kickstarteru koji je osmišljen da blokira vaš glas za kolege u uredu, ali da vas sugovornik čuje savršeno jasno. Može se rezervirati za 50 dolara
Vidi originalni članak

Rad u velikim otvorenim uredima može imati svoje prednosti, ali kad nekoliko kolega krene telefonirati stvari brzo mogu postati kaotične zbog količine buke koja se odmah stvara. Još kad imamo one koji pričaju glasno jer telefoniraju sa slušalicama ili hodaju s telefonom na razglasu...

Neke kompanije misle da ne treba u tvrtkama trošiti prostor na privatne prostorije za pozive, već nam mogu pomoći i gadgeti. Bloxvox je novi uređaj za privatne pozive koji se pojavio na Kickstarteru, a pomalo izgleda kao brnjica ili maska kakvu nosi Batmanov protivnik Bane. 

via GIPHY

Bloxvoxov kreator Greg Umhoefer zamislio je da ga koristite zajedno sa vašim slušalicama koje imaju i mikrofon koji se kroz utor sa strane stavlja unutar Bloxvoxa. Vaš glas trebao bi se prigušiti dovoljno da ne ometa ljude oko vas, ali da vas sugovornik čuje savršeno jasno. 

Bizarni gadget na Kickstarteru se prodaje za 50 dolara, a u prodaju bi trebao krenuti u rujnu. Međutim to nije jamstvo i da će proizvodnja krenuti. Kreatori planiraju prikupiti barem 25.000 dolara, a kampanja im traje još 58 dana. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 24.05.2018.

    A sto bi nekim punicama to dobro pristajalo... bolje nego versace torbica

  • 23.05.2018.

    Hahaha mogu se samo smijat ovome... Namjera mi ima smisla, ali primjena proizvoda je ridikulozna! xD

  • _kokolo_ 23.05.2018.

    Ja bi razbio labrnjicu onome ko bi mi pokušao staviti tu brnjicu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare