To je to što me zanima!

Blizzardov Hearthstone slavi: Igra ga čak 50 milijuna igrača

Ova je informacija objavljena paralelno s nedavnim izlaskom Whispers of the Old Gods ekspanzije koja u igru dodaje 134 nove karte, ali i mijenja dobar dio postojećih.
Vidi originalni članak

Blizzard je otkrio kako je njegov popularni CCG Hearthstone: Heroes of Warcraft ovih dana premašio rekordan broj igrača.
Naime, najpopularnija digitalna kartaška igra današnjice od sada i službeno broji preko 50 milijuna aktivnih igrača.

Ova je informacija objavljena paralelno s nedavnim izlaskom Whispers of the Old Gods ekspanzije koja u igru dodaje 134 nove karte, ali i mijenja dobar dio postojećih.

Kako bi olakšao skupljanje novih karata igračima, Blizzard u narednih nekoliko dana nudi do 13 besplatnih Whispers of the Old Gods paketa koje možete zaraditi jednostavnim igranjem Hearthstonea.

Nedavne novosti uključuju i novi "standardni" format igre koji dozvoljava samo originalne karte te one izašle u posljednje dvije ekspanzije, dok do sada postojeći format u kojem je sve dozvoljeno od prije nekoliko dana nosi naziv "Wild".

Izvor: IGN Adria

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Sir Alan B'Stard 02.05.2016.

    išao na youtube pronaći video od igre kako bih vidio zašto je toliko popularna... naiđoh na ovo: https://www.youtube.com/watch?v=GzeoBCAzHWQ ------------------ to zapravo nije igra u smislu klasične video-igre, već je to neka vrsta kartaške igre. ispratio sam video par minuta i zaključio da mi nikako nije jasna jedna stvar, a ta je da nisam siguran je li za ovu igru moraš biti iznadprosječno inteligentan, jer izgleda nemoguće komplicirano i potpuno besmisleno, ili moraš imati dijagnozu težeg psihičkog poremećaja? 50 milijuna igrača igra to!? čekaj malo... ja znam da sam malo stariji i da nisam u tom điru, ali zaista imam osjećaj da sam slučajno upao u neku alternativnu stvarnost. :O

  • ZgZoki 01.05.2016.

    mrak je igra ! bas gust za igrat !

  • BrukLopez 01.05.2016.

    vrh,vrhova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare