To je to što me zanima!

Brutalna ubojstva iz Sarajeva u novom Sniper: Ghost Warrior 2

Glavni lik ove igre je snajperist Cole Anderson kojeg će radnja odvesti u Burmu, Tibet, ali i na ulice Sarajeva. Igra bi trebala biti objavljena sredinom siječnja 2013.
Vidi originalni članak

City Interactive je objavio novi trailer svoje snajperske simulacije Sniper: Ghost Warrior 2, koji nosi naziv "Brutal War Crimes Bosnia". U videu su, kako i stoji u nazivu, prikazana brutalna ubojstva u glavnom gradu Bosne i Hercegovine tijekom proteklog rata.  U središtu radnje je snajperist Cole Anderson. Uz misije i borbe u Sarajevu igra ga vodi u džungle u Burmi te planine Tibeta. Autori navode kako će igra, u kojoj je glavno biti tih i nevidljiv, donijeti i stvarnu fiziku pucnjave gdje je za pogodak potrebno uračunati brzinu vjetra, udaljenost mete, ali i utjecaj gravitacije na metak koji pada u letu. 

Iako je igra trebala biti dostupna u kolovozu, novi datum objavljivanja je 15. siječanj za Sjevernu Ameriku i 18. siječanj za Europu za PC, Xbox 360, PlayStation 3 i Wii. Izvorna igra Sniper Ghost Warrior prodana je u više od dva milijuna primjeraka nakon premijere 2010. Inače, nova igra temelji se na novom CryEngine3, što znači izvrsnu grafiku i detalje. 

Nakon brojnih filmova, koji su dobivali i nagrade na prestižnim festivalima s temom rata u Bosni, ali i videoigara, ne treba sumnjati kako će biti brojnih političkih reakcija u BiH i na ovu igru, a odmah nakon objave trailera na YouTubeu su krenule žestoke rasprave i reakcije na priču igre. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • ptica747 14.01.2013.

    vec vidim da ce bit smece ko i ona prva

  • KAMENI_2 27.12.2012.

    joj da na prave igru AKCIJA OLUJA!jedini problem bi bio sto bi bila pre kratka radi srpske beganije...hahahah

  • WOMANIZER 23.12.2012.

    super za igru i sve, ali mislim da je premalo vremena prošlo da bi to napravili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare