To je to što me zanima!

Brže do auta iz printera: Strati žele isprintati za samo 24 sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američka kompanija Local Motors kaže da rade i dalje na razvoju Stratija, auta na električni pogon koji će u velikoj mjeri biti izrađen u 3D printeru prema želji kupca
Vidi originalni članak

Američka tvrtka Local Motors prošle godine predstavila je svoj 3D printani automobil Strati kojim žele unijeti revoluciju u automobilsku industriju. Skoro godinu dana kasnije, kompanija i dalje radi na razvoju svog koncepta od plastike i karbonskih vlakana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lani su izvijestili kako im treba samo 44 sata da isprintaju automobil, a Reuters piše kako sada rade na tome da to vrijeme skrate na samo 24 sata. I dok su neki stručnjaci skeptični oko isplativosti 3D printanog automobila kao alternative klasičnim vozilima, John Rogers iz Local Motorsa kaže da i dalje rade na doradi dizajna da auto bude sigurniji, snažniji, jeftiniji i prilagođen kupcima. U kompaniji se nadaju da će automobil dobiti sve potrebne dozvole da ga se koristi u prometu već sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • PRCO 11.06.2015.

    Jedva cekam kad ce se moci isprintati postenje,dobronamjernost, medjusobno uvazavanje,iskrena ljubav, pravednost i pamet.

  • ッi シ 11.06.2015.

    bas fora a susjes ima Bugatti ti si sprintas dva komada :P nadam se da cemo to dozivjeti :) ali super stvar naravno skupa za sad ali nikad se nezna!

  • Marin Fabianni 11.06.2015.

    Prilagođen kupcima, samo kojim?

Komentiraj...
Vidi sve komentare