To je to što me zanima!

Canonova nova kamera snima u mraku s ISO od čak 4 milijuna

Opremljena je novo razvijenim CMOS senzorom punog kadra s 2,26 megapiksela. Omogućuje vam da snimite predmete osvijetljene s manje od 0,0005 luksa
Vidi originalni članak

Canon je predstavio ME20F-SH – profesionalnu, višenamjensku videokameru koja može zabilježiti videozapis u boji u uvjetima s iznimno malo svjetla. Uz vodeću ISO vrijednost u branši, veću od 4 milijuna (+75dB), kamera ME20F-SH osmišljena je da bude što je moguće manja, a da istovremeno snima Full HD videozapise visoke kvalitete po profesionalnim standardima.

Kamera ME20F-SH savršena je za posebne namjene, kao što su televizijska produkcija noćnih snimaka divljih životinja, snimanje u dubokom moru, istraživanje spilja, astronomija i nadzor. 

Snimanje videozapisa u uvjetima slabog svjetla često zahtijeva korištenje infracrvene rasvjete, tehnike koja tradicionalno omogućuje snimanje samo crno-bijelih videozapisa. ME20F-SH, međutim, postiže impresivne i visokokvalitetne rezultate omogućavanjem snimanja Full HD videozapisa u boji uz smanjenu količinu šuma, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja, bez potrebe za infracrvenom rasvjetom. 

Canon

Osmišljena za korištenje u situacijama s niskom razinom ambijentalnog svjetla, videokamera ME20F-SH opremljena je novo razvijenim CMOS senzorom punog kadra (35 mm) s 2,26 megapiksela te procesorom DIGIC DV4. Pikseli na senzoru i elektronika za očitavanje slike koriste Canonove vlastite tehnologije da bi postigli smanjenu količinu šuma i iznimno visoku osjetljivost, omogućujući vam da snimite predmete osvijetljene s manje od 0,0005 luksa

ME20F-SH nudi nekoliko mogućnosti povezivanja s vanjskim uređajima nezavisnih proizvođača namijenjenim snimanju ili udaljenom nadgledanju, a kompatibilan je i s Canonovim uređajem RC-V100 koji omogućuje potpunu udaljenu kontrolu nad kamerom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nickie 10.08.2015.

    Dao bi možda 100 eura za to.

  • StjepanValjak 09.08.2015.

    Vrlo zanimljivo,ne znam jesu li razmišljali kome će to prodati.Vjerojatno stotinjak komada u svijetu.Kome treba kamera koja snima u mrklom mraku,kada već za to postoji infra i toplinska.

  • Bl@dE* 09.08.2015.

    A ovo je ka ono nesto novo...... neznam ima li misec ili dva da je star vjest

Komentiraj...
Vidi sve komentare