To je to što me zanima!

Galaxy S III najbolji telefon, za najbolji tablet odabrali Nexus 7

Samsung je osvojio nagrade za Galaxy S III te za Galaxy kameru, fotoaparat s Androidom. Među tabletima nagrađen je Nexus 7, tablet iz suradnje Google-Asus
Vidi originalni članak

Na ovogodišnjem sajmu mobilnih tehnologija u Barceloni udruženje GSMA proglasilo je Samsungov Galaxy S III najboljim pametnim telefonom. Zahavaljujući odličnim rezultatima i 40 milijuna prodanih Galaxy S III, Samsung je osvojio i nagradu za proizvođača godine. Nagradu su osvojili i u kategoriji najboljeg mobilnog uređaja potrošačke elektronike, za Galaxy kameru. 

Na ovogodišnjem sajmu birao se i najbolji tablet, a nagradu je osvojio Nexus 7. Za ovaj uređaj nastao u suradnji Googlea i Nexusa suci su rekli da je donio kredibilitet u kategoriji od 7 inča i dostigao masovno tržište uz pomoć savršenog balansa performansi i portabilnosti.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Kaiser Sosse 12.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Crna_1 05.03.2013.

    razocarala sam se u Samsungu totalno !!! Imam Galaxy fit i nisam nimalo zadovoljna ... stalno nesto steka .. nemozes si podesit da ti se sprema na karticu nego on sve sprema u telefon ili kako on odluci sto ce spremiti na karticu a to je 1% svega tako da mi stalno sikce kako mi memorija puna i svaki dan ga moram puniti, ako dosta pricam ili sms-iram onda moram i do 2x .. kamo god idem nosim USB sa sobom da ga mogu napunit.

  • DraškoGagula 01.03.2013.

    iphone 5 uopce nije skup u odnosu na galaxys3 vec je jeftniji u vipu na pretplati naravno vip je to odma prepoznao i realno ocjenio.,,u vipu galaxy s3 dodje bez limita 222 2900 kn a iphone 5 16 gb kao i galaxy 2800 kn.,,znaci jeftiniji je od galaxy-a samo sta kad se ode na njuskalo onda su cijene za "ajfon" skuplje tipicno za ajfonovce kojima nije bitna cijena samo daj ajfon da ja imam da se vidi jabucica.,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare