To je to što me zanima!

Chiara Ferragni: Od blogerice do milijunašice u pet godina

Talijanska studentica prava pokrenula je blog kako bi pisala o modi, fotografiji i putovanjima, a pet godina poslije našla se na Forbesovoj listi mladih milijunaša
Vidi originalni članak

Miješana salata njezinih interesa - moda, fotografija, putovanja i stil života t e njezina plava kosa bili su inspiracija mladoj Talijanki Chiari Ferragni za naziv njezinog modnog bloga, The Blonde Salad . Njezini modni odabiri, savjeti za šoping, fotografije svakodnevnog života, putopisi i mudrosti o stilu života ubrzo su stekli velik broj čitatelja, a Chiara je jako dobro znala kako hobi pretvoriti u unosan posao .

Blonde Salad

Osim modnog bloga , ubrzo je s publikom počela komunicirati i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu , a njezin utjecaj u modnom svijetu primijetili su i poznati svjetski brendovi. Chiara tako sa svojih 27 godina iza sebe ima suradnje s modnim kućama Louis Vuitton, Christian Dior, Ermenegildo Zegna i Mango , pozivnice za prve redove modnih revija postale su joj svakodnevica, a ima i liniju odjeće sa svojim potpisom.

Još jedna potvrda poslovnog uspjeha modne blogerice stigla je početkom 2015. - Chiara Ferragni našla se na Forbesovom popisu 30 najbogatijih ljudi mlađih od 30 godina jer je dosad zaradila ukupno osam milijuna dolara.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • GabrielaBunt 13.01.2015.

    fora

  • Hrvat1995 13.01.2015.

    npr. imam samohranog oca koji je policajac sa 8.000 kuna placom , dvoje djece , u svicarcu je teskom mjesecno pojede 5000kn i onda se pitam zasto to ne izadje u novine ...?

  • ayayay 13.01.2015.

    Lijepa cura nema šta

Komentiraj...
Vidi sve komentare