To je to što me zanima!

Darežljivi Rockstar poklanja kultnu igru GTA San Andreas

Nakon Steama, GOGa ili čak EPIC launchera, Rockstar je odlučio napraviti i vlastiti klijent za pokretanje igara.
Vidi originalni članak

Kao naručeno za rođendan GTA petice, Rockstar je pripremio poklon svim ljubiteljima serijala. Osim što će preko launchera igrači moći pristupiti svim Rockstarovim igrama s jednog mjesta, developeri nude Grand Theft Auto: San Andreas za besplatno na ograničeno vrijeme. 

Igrači će također moći pristupiti igrama koje su već kupili putem drugih kanala (čak i fizičke kopije), no i pratiti najnovije vijesti vezane za Rockstar. Uz to, launcher će se spojiti na Social Club korisnika, a ima i opciju pohrane podataka na cloud servis, te automatskog ažuriranja svih igara. 
Launcher možete preuzeti također besplatno na Rockstarovoj stranici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U međuvremenu fanovi diljem svijeta i dalje iščekuju nove leakove (a možda i službene potvrde) o GTA VI. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • VVolf 19.09.2019.

    GTA SA da je napravljen u vrijeme Petice, bila bi to predobra igra, no Petica dan danas drži rekord najprodavanije video igre, a izašla je 2013 godine. Tako da, slažem se da story je bolji od SA, efekti i realnost je veća u GTA IV. Mogao bi diskutirati o ovom serijalu koji je prelomio upravo s Vice Cityem, a sada će GTA6 biti upravo u tom gradu. Fun fact Bully je izašao kada i Vice city iste godine što je čudo za Rockstar da izbace 2 igre u jednoj te istoj godinu, moguće da žele to upravo ponoviti. Vidjet čemo.

  • 19.09.2019.

    Boli me briga za taj gta jer bi se svima crashao

  • sarcasmo 18.09.2019.

    Najbolja GTA igrica ikad, a 4 i 5 joj nisu ni do koljena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare