To je to što me zanima!

Deadpool je koristio puno više CGI efekata nego što ste mislili

Suludo zabavni Deadpool oslanjao se u velikoj mjeri na računala, to je svima jasno, no ovaj video otkriva da je u računalu nastalo puno više scena nego što smo mogli očekivati
Vidi originalni članak

Deadpool je jedno od najvećih filmskih iznenađenja ove godine. Dosad je zaradio 710 milijuna dolara, a iako je imao skroman budžet od 58 milijuna svi efekti izgledaju vrhunski.

Netko će možda pomisliti da će Deadpool zbog značajno manjeg proračuna u odnosu na ostale top filmove imati manje efekata, ali film u stvarnosti ima puno više digitalno kreiranih scena nego što smo mogli očekivati. 
Tako je i sa spektakularnom uvodnom scenom i jurnjavom terencima na autocesti, koja je gotovo u cijelosti složena u računalu. 

U nastavku možete pogledati odličan video koji impresivno pokazuje moć računala koja nas doslovno varaju - jer mislimo da gledamo u neke praktične efekte, a ne digitalne scene.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • info.hr 20.03.2016.

    A kako je moguće pogledat taj video???

  • sn3x 19.03.2016.

    bilo bi super kad bi se spomocu toga snimila nekakva komedija za vrijeme saborske sjednice sa specijalnim efektima tipa sheks izvadi rakiju i drmne isprid kara marka

  • CFC17 17.03.2016.

    Nebitno kako je sniman, film je pre smijesan i dobar. Mislim ovisi o ukusu, al meni je pre brutalan film. Neki filmovi se i vise snimaju u CG-u, pa su nula naspram ovoga. Pre pre pre dobar film.

Komentiraj...
Vidi sve komentare