To je to što me zanima!

Deezer i HBO GO sada možete koristiti i na Simpa paketima

Što se HBO GO tiče, omogućuje 5000 sati različitog sadržaja, dok Deezer nudi više od 53 milijuna pjesama, što stranih ili domaćih, a korisnicima su obje streaming usluge dostupne po 39 kuna mjesečno
Vidi originalni članak

Korisnici Simpe od četvrtka su dobili mogućnost da uživaju u multimediji kao i ostali korisnici HT-a kroz Deezer i HBO GO aplikacije za streaming glazbe, filmova i serija. 

Što se Deezera tiče, prva aktivacija naplatit će se 9 kuna, a svaki sljedeći mjesec Deezer će koštati 39 kuna. Uz to korisnici će dobiti i 1 GB prometa koji možete trošiti kako želite, a ostatak se prebacuje u sljedeći mjesec kod reaktivacije opcije. Istih 1 GB dobit će korisnici i koji aktiviraju HBO GO, koji će se također naplaćivati po 39 kuna. Korisnici opcije Veliki Glanc jednu ili drugu opciju mogu plaćati po 29 kuna. 

Što se HBO GO tiče, omogućuje 5000 sati različitog sadržaja, dok Deezer nudi više od 53 milijuna pjesama, što stranih ili domaćih. Iz Simpe ističu da je Deezer prema podacima Hrvatske diskografske udruge zaslužan za prvi rast glazbene industrije u posljednjih deset godina i postaje dominantan način slušanja glazbe u svijetu. Aktivacija novih opcija moguća je online i standardno slanjem SMS poruke na 13636 s ključnim riječima „DAJ DEEZER“ ili „DAJ HBO“, ovisno koju opciju korisnik želi aktivirati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare