To je to što me zanima!

Detaljno kao stvarnost: Unreal Engine 4 demo oduzima dah

Unreal Engine 4 u novom Koola projektu pokazuje svu raskoš u hiperrealističnoj animaciji uz koju je lako poželjeti da igre izgledaju ovako realno i to što brže
Vidi originalni članak

Ako vas je ovih dana oduševila animacija Super Marija u Unreal Engineu 4, ova koju možete pogledati u nastavku ostavit će vas bez daha. Lako ćete pomisliti da se radi o nekoj običnoj snimci s plaže, no ovaj je prizor nastao u računalu uz korištenje istog grafičkog enginea za izradu igara. Autor videa, Koola, i ranije je kreirao slične realistične animacije u UE4, a možete ih pogledati na njegovu YouTube kanalu. Sad se možemo samo nadati da ćemo uskoro vidjeti i igre s grafikom koja je što sličnija ovoj iz videa.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ZelioBiOstatAnoniman 02.09.2015.

    ma sto se tice igara ko nogomet, mogla se grafika odavno unaprijediti da izgleda slicno ovome, ali nece to da naprave odma nego kroz godine.... samo daj pare svake godine za novi nastavak koji je samo ispoliran proslogodisnji.. al neka, bice :)

  • - DAVOR - 01.07.2015.

    Pa neka mi netko objasni ako je ta grafika dostupna odn. tehnologija zakaj npr u fifi il pes-u to ne primjene il bilo kojoj drugoj igri? Samo nas vuku za nos,malo ušminkaju publiku, grafiku poboljšaju 5% promijene menu i eto ti "nova" igrica, kužim, kad bi slj. napravili ovako sa zvijer grafikom i realnosću ko da je pravi nogomet više nebi imali prostora za nadogradnju il bi se jako malo toga moglo a ovako nas muzu malo po malo iako vjerujem da mogu napravit i 4k nogać.

  • bili tići i crtići 30.06.2015.

    HŽV

Komentiraj...
Vidi sve komentare