To je to što me zanima!

Dogodilo se i to: Iščekivani No Man's Sky napokon je završen

Prvi put smo za No Man's Sky čuli još 2013. godine, a u proceduralno generiranoj igri istraživat ćemo golemu galaksiju, otkrivati nove planete, ali i brojne vrste koje na njima žive
Vidi originalni članak

No Man's Sky je jedna od najiščekivanijih igara ove godine, a mali studio Hello Games koji stoji iza nje objavio je jučer kako je igra napokon gotova. 

Sean Murray je na Twitteru objavio fotografiju tima s igrom na kojoj su radili protekle četiri godine. U ovoj svemirskoj pustolovini na raspolaganju će nam uistinu biti svemir kroz koji možemo putovati i otkrivati nove solarne sustave, planete i oblike života. Otkrijemo li prvi nešto u tom svemiru moći ćemo dati ime tome, no čekat će nas i broje stvari koje nas žele ubiti u istraživanju galaksije. Igra je posebna po tome što se sve ispred nas generira proceduralno jer drugačije ne bi bilo izvedivo. Dok putujemo od planeta do planeta, moći ćemo i sletjeti na te planete i skupljati resurse kojima ćemo moći trgovati ili poboljšati svoju opremu. 

Igru ćemo moći zaigrati na PC-u i PS4 od 9. kolovoza.  

Idi na 24sata

Komentari 19

  • BlackWing 08.07.2016.

    Bumo vidjeli , grafika izgleda fino.

  • keratin 08.07.2016.

    Ja sam uvjeren da će igrica bit dosadna već nakon par sati igranja, upravo zbog proceduralnog generiranja stvari. Naime, događat će se to da će na par različitih planeta ili u par različitih galaksija neke stvari/pojave biti identične, što će onda ubiti poantu za istraživanjem, jer tako proceduralno generiranje radi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare