To je to što me zanima!

Domoljubni Google: Plitvičkim jezerima slave Dan neovisnosti

Raznim crtežima Google obilježava obljetnice diljem svijeta, a hrvatske korisnike dočekala je fotografija koja umjesto osnovnog loga prikazuje zastavu i Plitvice
Vidi originalni članak

Google nam je u četvrtak čestitao Dan neovisnosti tako što su izgled svog loga promijenili u karakteristične hrvatske boje. Doodleom,  odnosno crtežom svog loga, obilježavaju razne obljetnice, a danas su se odlučili za jedan od najpoznatijih detalja naše zemlje.

Kako navode, 'biser Jadrana' ima skoro 6000 kilometara obale i gomilu područja od kojih vam zastaje dah. No, na današnjem doodleu prikazali su Plitvička jezera koja privlače turiste iz cijelog svijeta, a ispred prikaza jezera umjesto slova O stavili su zastavu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Vuk 107 brigada Valpovo 08.10.2015.

    Milanovic je na danasnj dan iz Brisela skandiro Yugoslavija, srbija , yugoslavija......zato i na srpskoj televiziji izjavljuje da ce dobit od 10 deset dobit 8 glasova pobunjenih srba i 100% Yugoslovena

  • AndrejTomić_1 08.10.2015.

    Ljudi moji, ovo je lijepo, ali to se dogodi u svakoj državi na njihovom google-u... probajte google.com ili bilo koji drugi i neće biti toga. Ništa doli marketinški trik, iako lijep. PS: Sretan nam dan neovisnosti. ;)

  • Stradlin 08.10.2015.

    Čestitao Google, neće 24sata neboj se..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare