To je to što me zanima!

Dosta je testiranja, naprednije pretraživanje Fejsa stiže danas

Graph Search pretraživanje s aktivacijom kreće od ponedjeljka, a u sljedećih par tjedana dobit će ga svi koji koriste Facebook na engleskom jeziku (US English)
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko mjeseci testiranja Graph Searcha, naprednije pretraživanje Facebooka od ponedjeljka će u sljedećih nekoliko tjedana stići za sve koji koriste Facebook u SAD-u te na engleskom jeziku (US English). 

Ovu uslugu predstavili su u siječnju, a Mark Zuckerberg je tada rekao kako će ovakvo pretraživanje Facebooka biti potpuno drukčije od pretraživanja interneta te da je ovdje cilj na precizan upit dati precizan odgovor, a ne link koji bi mogao nuditi odgovor. U vrijeme testiranja poradili su na brzini, boljem shvaćanju pitanja i davanju odgovora te na samom sučelju. 

Svim korisnicima automatski će se promijeniti polje za pretragu, a iz Facebooka navode kako rade i na novim poboljšanjima, poput lakšeg otkrivanja tema, komentara i postova te na mobilnoj verziji. 

Nije poznato kada će Graph Search stići na ostale jezike, ali bi nam trebao omogućiti da, primjerice, pretražimo naše prijatelje u Zagrebu koji vole Ratove zvijezda ili da vidimo tko su naši prijatelji koji vole raditi goblene. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • hzzzzzzzz 08.07.2013.

    sad je glavna fora govoriti JA VEĆ IMAM, I NIJE NEŠTO, a u pmmm

  • IBM 08.07.2013.

    Otkad ga ja imam... ali da vam iskreno kažem i nije nešto.

  • janjac 08.07.2013.

    tražim prijatelja/icu koji/a voli davati novce, uvijek plaće runde, a sam/a pije votku sa Ice Teaom, ljubitelj/ica je filmova o James Bondu, zna sve o svim pobjednicima stare Kviskoteke, vozi Ladu Samaru, navija za Dinamo i NK Vinicu, ima lijevu nogu kraću od desne te živi u Zagrebu...facebook, da te vidim, iskaži se

Komentiraj...
Vidi sve komentare