To je to što me zanima!

Dostojan Batmana: Napravili sportski tenk sa 1500 "konja"

Ripsaw EV3-F1 je sportska jurilica na gusjenicama koja može pojuriti do 120 km/h. Uz brutalnu snagu nema terena koji ne može savladati. Košta barem 500.000 dolara i čeka se mjesecima
Vidi originalni članak

Isprva su ga dizajnirali kako bi vojnicima pomogao izbjegavati improvizirane eksplozivne naprave, ali Ripsaw je u međuvremenu prerastao u ekstremnu jurilicu koja je postala pravi hit među automobilskim entuzijastima. Najnovija inačica 'sportskog tenka' je dosad najekstremniji spoj sportske jurilice i gusjenica.

Mike i Geoff Howe u ponedjeljak su objavili video jurilice Ripsaw EV3-F1 koja lakoćom može pojesti svaki teren koji joj se nađe na putu. 

Za to je zaslužan Hellcat Hemi motor sa ukupno 1500 konjskih snaga koji mu omogućuje driftanje, skokove preko snježnih nanosa, vožnju na stražnjem dijelu gusjenica - poput motociklista ili praktično sve što možete zamisliti. Gusjenicama usprkos, ovo je i brzi stroj s maksimalnih 120 km/h u čemu može uživati samo vozač, jer za drugu osobu ovdje nema mjesta, kao i u F1 bolidu. 

Početna cijena za najnoviji model nije poznata, ali Ripsaw inače starta od 500.000 dolara i braći treba šest mjeseci da proizvedu jedan primjerak.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • toma789 21.01.2018.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka desno. Lp

  • killdeath 20.01.2018.

    Dam bubreg za ovo čudo!

  • 19.01.2018.

    čovječe:))))))))) ovo je super tenk

Komentiraj...
Vidi sve komentare