To je to što me zanima!

Droid kojeg ste tražili: R2-D2 dostavit će vam ohlađeno piće

Od sljedeće godine kod kuće ćete moći imati vlastitog R2-D2 droida koji će vam donijeti hladno piće. Predstavili su ga Haier i Disney. Cijena mu još nije poznata
Vidi originalni članak

Maleni droid R2-D2 bio je važan kotačić u spašavanju galaksije, no Jabba the Hutt mislio je kako bi mu bolje koristio da poslužuje piće, a sada ga je i Haier Asia opet stavio u ulogu konobara. U Japanu su ovih dana zajedno s Disneyem predstavili R2-D2 mini hladnjak koji radi na baterije te će vam dostaviti piće gotovo u ruku.

Mobilni hladnjak velik je kao i filmska verzija slavnog droida i vjerojatno će postati najpoželjniji gadget vezan uz Ratove zvijezda. Osim što je hladnjak, ima glavu koja se rotira  kao i na filmskom droidu te se jednako i glasa.

Detalji poput toga da ima mjesta samo za 12 boca i da je ovo još jedan uređaj za punjenje manje su bitni pored genijalnosti ideje da možete imati droida koji će vas posluživati.

Nije poznato koliko će stajati, ali će biti dostupan sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • materti 12.06.2015.

    A ako si još žedan nakon jedne boce, trebaju ti dva R2-D2, ili tri. A što ako dođe ekipa, najbolje imat postrojbu u špajzi pa da bude dosta rashlađenog pića za svih.

  • Leaena 11.06.2015.

    Artu-ditu...)))))

  • AntoneladelacDelac 11.06.2015.

    Hm, zanimljivo jako, ja inače volim robote. Ali smiješno je hehe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare