To je to što me zanima!

EU projekti: Realnost vs. iluzija Pratite uživo u četvrtak u 19

Razgovarat će se o stvarnom stanju, ali i o zabludama te o specifičnim znanjima koja su potrebna za izradu i provedbu projekta za dobivanje EU sredstava
Vidi originalni članak

Hrvatska udruga web developera (CROWD) u četvrtak u 19 sati organizira novi Fight Club na kojem će se raspravljati o EU projektima i mogućnostima dobivanja sredstava iz europskih fondova. Razgovarat će se o stvarnom stanju, ali i o zabludama te o specifičnim znanjima koja su potrebna za izradu i provedbu projekta. Među temama će biti i potrebno vrijeme za pripremu dokumentacije. 

Fight Club će biti u Art kinu Grič u Jurišićevoj ulici u Zagrebu, a ulaz na raspravu je besplatan. Raspravu će moderirati Daniel Bilić, a pitanja će moći postavljati i publika bacanjem Fight Club loptica. Uz loptice, pitanje će se moći slati i preko Twittera. 

U raspravi će sudjelovati Mislav Balković (Algebra), Ivana Didak (Agencija za mobilnost i programe EU), Frane Šesnić (Razvojna agencija grada Zagreba), a na kontra strani bit će Marjan Bošnjak (Jedino Hrvatska); Ante Lauc (Akcija za bolju Hrvatsku) te Ivan Pernar (Savez za promjene). 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • WOMANIZER 17.04.2013.

    fightclub, a veze s vezom nema!

  • marijaterezija2 17.04.2013.

    Očito će biti jako zanimljivo, treba gledati

Komentiraj...
Vidi sve komentare