To je to što me zanima!

Facebook: Nisu nas hakirali, naši ljudi krivi su za ovaj kvar

Iako su se pojavili navodi da su Facebook i Instagram hakirani, iz Facebooka su za BBC rekli kako to nije točno, već je sustav pao zbog promjena koje su uvodili
Vidi originalni članak

Facebook i Instagram jutros su nešto manje od sat vremena bili nedostupni za milijune korisnika koji su htjeli objavljivati fotografije na ovim društvenim mrežama. Ubrzo su se pojavile i glasine da su hakirani, a da su uz njih žrtve kratkotrajnog napada i Tinder, MySpace, AIM i Hipchat. Odgovornost je preuzela hakerska skupina Lizard Squad, no reagirali su i iz Facebooka umanjujući navode da su hakirani. Za BBC su rekli da vjeruju kako su njihovi inženjeri krivi za današnje probleme. 

U izjavi navode da problemi s pristupom nisu bili zbog vanjskog napada već su se pojavili nakon što su unijeli promjene u sustavu. Brzo su reagirali i svi servisi sada bi trebali raditi bez grešaka.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • El Tractor 13.02.2015.

    Očekujmo još toga u budućnosti!

  • user_412275 28.01.2015.

    o bozeee....di ima taj pravilnik komentiranja....

  • user_412275 28.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare