To je to što me zanima!

Fejs spaja sve: S Messengera ćete slati poruke u WhatsApp

Mark Zuckerberg želi promijeniti način na koji rade njihove aplikacije za slanje poruka i omogućiti da pošaljete poruku s WhatsAppa nekome tko koristi Instagram ili Messenger - ili bilo koju od tih kombinacija
Vidi originalni članak

Mark Zuckerberg ima novi veliki plan za Facebook, a to je integracija njihovih servisa za slanje poruka - WhatsAppa, Messengera i Instagrama. 

BORBA PROTIV LAŽNIH VIJESTI Nova pravila na WhatsAppu: Uveli limit na slanje poruka

Kako je objavio New York Times, svaka aplikacija bi i dalje funkcionirala samostalno, ali velika promjena stigla bi u pozadini. To znači da bi korisnici koji možda koriste samo jednu od njih mogli komunicirati s drugima koji se nalaze u Facebookovoj mreži različitih digitalnih proizvoda. Takav zahvat značio bi i da će tisuće radnika morati promijeniti kako svaka od ovih aplikacija radi na svojoj osnovnoj razini, a plan je da to naprave krajem ove ili početkom sljedeće godine. 

OPET PROBLEMI Facebook opet ne radi: Uz link se ne prikazuju fotografije

Ako bi omogućili tu komunikaciju sada razdvojenih platformi, Facebook se nada da bi korisnici bili više uz njih i to koristili kao primarni alat za komunikaciju. S druge strane, oglašivačima bi mogli komunicirati da ljudi uz njih provode više vremena i tako bolje kotirati na tržištu gdje su im glavni protivnici Google i Apple sa svojim rješenjima, prenosi Verge.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 25.01.2019.

    Blazeno doba prije drustvenih mreza, zivot je bio prirodniji i ljepsi. Dns svi zabuljeni u mob bok te mazo ko ludjaci neki, bolesno doba

  • iiiih 25.01.2019.

    Pustite vi messenger nego recite vi meni kako se kupi grudnjak da pase ili ne kako oprati zenske gacice 🤤

  • slovenk@ 25.01.2019.

    Nemam FB, nemam Whatsapa, nemam Messengera - nemam virtualnih problema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare