To je to što me zanima!

Filipinci predstavili amfibijski tricikl za borbu s poplavama

Kompanija H2O Technologies na probnu vožnju pustila je svoj prvi amfibijski tricikl Salamander dostupan u električkoj i benzinskoj varijanti. Razvijali su ga pet godina
Vidi originalni članak

Vozilo koje kao da je ispalo iz špijunskih filmova predstavljeno je nedavno u Manili. Kompanija H2O Technologies na probnu vožnju pustila je svoj prvi amfibijski tricikl nazvan Salamander. Na vodi su se tako našla dva prototipa - Salamander s električnim i onaj s benzinskim motorom. Za razvoj ovoga koncepta amfibijskog tricikla trebalo je pet godina. 

- Filipine godišnje pogodi 20 tajfuna, a česte su i monsunske kiše zbog čega smo u stalnoj opasnosti od poplava. Salamander će biti idealno vozilo za pomoć lokalnim vlastima u takvim situacijama - rekao je David Ong, čelnik H2O Technologies. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • El Tractor 13.02.2015.

    Zanimljivo!

  • Rafo 28.01.2015.

    Predviđena cijena između 200000 PHP i 400000 PHP a to je 30000-60000 kn. http://www.autoindustriya.com/auto-industry-news/ph-company-launches-salamander-amphibious-tricycle-concept.html https://www.facebook.com/h2osalamander/timeline https://www.youtube.com/watch?v=KhBtYyj19zE http://h2o-ph.com/#

  • jim_clark 28.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare