To je to što me zanima!

Foto revolucija? iPhone 7 imat će najveći skok u kvaliteti fotki

Bloger John Gruber i ranije je objavljivao informacije iz Applea, a sada doznaje da rade na novoj kameri koja bi drastično podigla kvalitetu fotki. Navodno ima 2 leće
Vidi originalni članak

Sljedeća verzija Appleovog iPhnea trebala bi imati "najveći skok u kvaliteti kamere" i fotografijama konkurirati čaki i SLR fotoaparatima, navodi bloger John Gruber, koji je i ranije bio izvor insajderskih informacija. Tako i u ovom slučaju doznaje da Apple navodno radi na kameri s dvije leće kako bi proizvela kvalitetnije fotografije. 

Naravno, ovo sve treba uzeti s velikom dozom sumnje, osobito jer je iPhone 6 prilično svjež na tržištu. No, ono što Gruber opisuje prilično je slično HTC-ovoj kameri na One M8 telefonu. No, kod njega to omogućuje dodavanje 3D efekata na fotografije i naknadno uređivanje, dok bi se Apple mogao fokusirati na kvalitetu samih fotografija.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • đony d s 08.12.2014.

    Samo nepismeni idijot može mobitel kameru uspoređivati s dslrom ili bilo kojim fotoaparstom. Iako slika na mobitelu napreduje, pa naravno da napreduje i na dslru, a razlog leži u veličini foto čipa i naravno optici. Isto ko da u vojnoj domeni usoređujete pištolj i tenk.

  • 08.12.2014.

    jebao vas iphone nokia 3310 je zakon mobitel svih vremena doslovno neunistiv

  • Dorian Gray 23 23.11.2014.

    bilo bi dobro da naprave neki odskok u tehnologiji jer sestica nije donijela nista inovativno naspram 5s, a poradi toga ja ni ne planiram mjenjati svoj iphone za noviji model

Komentiraj...
Vidi sve komentare