To je to što me zanima!

Galaxy S6 Edge najbolji je novi uređaj sa sajma u Barceloni

U gomili inovativnih uređaja na ovogodišnjem sajmu, GSMA udruženje odlučilo je kako je upravo Samsung Galaxy S6 Edge najbolji novi 'telefon, tablet ili uređaj'
Vidi originalni članak

Samsung je objavio kako je njihov Galaxy S6 Edge, kojeg su predstavili u Barceloni, dobio nagradu za najbolji novi tablet, telefon ili uređaj s ovogodišnjeg sajma mobilnih tehnologija. Nagradu im je dodijeliko GSMA udruženje, a istu nagradu dobili su i lani za Gear Fit uređaj. 

- S uređajem Galaxy S6 Edge nastojali smo napraviti savršen spoj tehnologije i dizajna, i to  na način koji još nije viđen – izjavio je JK Shin, predsjednik uprave i voditelj odjela IT i mobilnih komunikacija tvrtke Samsung Electronics. Iz Samsunga se hvale i kako je Edge dobio više od 20 priznanja na samom sajmu. 

Inače, ovaj je telefon zbog zakrivljenog ekrana zasjenio obični Galaxy S6, od kojeg Samsung ima velika očekivanja za ovu godinu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • prince2727 10.03.2015.

    dno mobitela je isto kao u iphone, ali necu reci da kopiraju jer je i vise nego ocito da apple i samsung suradivaju...

  • zeleos 09.03.2015.

    za sve vas koji pljujete po samsungu i velicate jeftina kineska g...a od telefona nemate blage veze. Danas sam prodao samsung s5 i pod racun dobio nekog kineza. Ne moze se usporedit ni priblizno. Samsug je skup, ali vrijedi svake kune

  • KaiserMrva 08.03.2015.

    kopija iPhone-a... velika inovativnost...

Komentiraj...
Vidi sve komentare