To je to što me zanima!

Gangnam Style ide u povijest: YouTube ima novi hit na tronu

Nakon što je pet godina vladao ljestvicom najgledanijih videa na YouTubeu, 'Gangnam Style' je poražen. Međutim, 'See You Again' bi mogao jako kratko biti na tronu i to zbog 'Despacita' koji juriša
Vidi originalni članak

'Oppa, Gangnam Style' se orilo prije pet godina sa svake radijske postaje, a ovaj megahit korejskog izvođača PSY-a proteklih pet godina bio je najgledaniji video na YouTubeu.

Ovaj je hit bio toliko popularan da je srušio YouTubeov kod, pa su morali unositi promjene u maksimalnom prikazu videa. Dosad je ova pjesma prikupila čak 2.894.473.058 milijarde prikaza, no došlo je vrijeme za promjene na vrhu.

Pjesmu je sada prestigao spot za glazbeni hit 'See You Again' Wiza Khalife koji je eksplodirao s pretposljednjim nastavkom serijala 'Brzi i žestoki'. Trenutno ova pjesma ima 2.895.548.349 prikaza. Kako prenosi BBC, to je otprilike 21.759 godina.


Međutim, vladavina ovog hita mogla bi trajati jako kratko. Za vratom mu puše 'Despacito' Luisa Fonsija koji je od 12. siječnja već prikupio 2,483 milijarde pregleda, a pjesma ne pokazuje znakove usporavanja, osobito zbog remixa u kojem pjeva i Justin Bieber. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • crotenkista 13.07.2017.

    Ne istina novinara u ovom dijelu za ove glazbe. Sramota da tako šta stave taku vijest

  • Babyloader 12.07.2017.

    Da je you tube postojao ranije Mišo Kovač bi odavno pjevao na Voyageru...ovako se morao strpiti do misije na mars.

  • dreamer20 11.07.2017.

    Ako je glazba popularna ne znači da je dobra. Dapače, uglavnom je loša. Većina pjesama iznad 1 milijarde pregleda nema baš puno veze s glazbom. Sve je pop trash koji dolazi iz iste industrije glazbe. Nema više zasebnih bandova i pjevača koji sami pišu svoje tekstove. Ovaj despaćito je očaj i kad čujem da ljudi slušaju taj trash dođe mi zlo... Kad bi moram birat da slušam black metal 5 sati bez prestanka ili da poslušam despaćito 5 puta za redom s zadovoljstvom bi slušao black metal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare