To je to što me zanima!

Gdje je sada Djed Mraz? Uživo ga pratite uz pomoć satelita

Google i američki NORAD svakog Božića prate Djeda Mraza na svom putu oko svijeta i omogućuju nam da uživo pratimo koliko treba da i nama dostavi poklone
Vidi originalni članak

Čekanju je stigao kraj. Djed Mraz je krenuo na svoj put diljem svijeta i milijunima mališana već je pod borom ostavio svoje poklone. Oni koji tek trebaju dočekati Djedicu, naravno da žele znati gdje je on trenutno na svom putu oko svijeta. 

Zahvaljujući modernim tehnologijama djeca sada mogu i u aplikacijama na svojim tabletima ili telefonima vidjeti gdje Djedica trenutno ostavlja poklone i koliko mu treba da stigne i do naših krajeva. 

Google

NORAD je organizacija koja čuva zračni prostor iznad SAD-a već desetljećima prati Djedicu na Badnjak, a njima se pridružio i Google koji također na svojim stranicama prati saonice pune poklona. Google će vam tako pokazati i koliko je darova ostavio te zanimljivosti o lokacjiama na kojima je već bio

Inače, prošle godine je NORAD primio više od 134 tisuće poziva i odgovorio na 6500 mailova vezanih uz lokaciju Djeda Mraza.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • DALMATINKA 24.12.2015.

    evo ga kod mene taman mu kuvam daj

  • zgtg 24.12.2015.

    deda mraz ne postoji kakve su to gluposti

  • serbus 24.12.2015.

    Čekam .......

Komentiraj...
Vidi sve komentare