To je to što me zanima!

Google animiranom avanturom obilježio 66 godina Roswella

U interaktivnoj igri na Googleovoj stranici vi morate pomoći malom izvanzemaljcu da opet pokrene svoj svemirski brod u Roswellu kako bi se mogao vratiti kući.
Vidi originalni članak

Google je u ponedjeljak objavio interaktivni Doodle na svojoj početnoj stranici, kako bi obilježili 66 godina od slučaja Roswell

Animacija je kratka avantura u kojoj morate pomoći malenom izvanzemaljcu da se vrati kući, nakon što mu se na Zemlju srušio brod. Vaš je zadatak skupiti razne predmete kako bi svemirski brod mogao poletjeti. 

Nakon što to završite, Google će vam pokazati sve web rezultate za slučaj Roswell. Igra je dostupna na raznim Googleovim stranicama, a možete je provjeriti ovdje

Google slavi poznate filmske špice dizajnera Saula Bassa

Idi na 24sata

Komentari 4

  • IvanMartinović 16.07.2013.

    da , mala googl igra sa malim izvan zemaljce, zadatak ti je sklopit novu letjelicu..

  • IvanMartinović 08.07.2013.

    kada siđeš s brda lijevo imaš kravu, pusti kravu i ona će ti pokazat put u podzemlje, tu ćeš nać radioaktivno gorivo, s njim zalij drvo da izađeš, vratiš se kod konja i poliješ njega time, on će naras i baciće ono s krova dole, ideš dalje prema onoj kući kokoški daš sjemenki iz one vreće , ona će tebi dati preeo, zalij drvo , popni se poškakljikaj onog što spava i dobit će š dio i to ti je to.

  • DIGITRON_1 08.07.2013.

    zapeo sam kod konja

Komentiraj...
Vidi sve komentare