To je to što me zanima!

Google u hrvatskim bojama, čestitali nam Dan neovisnosti

Na današnji dan, 8. listopada 1991. godine Sabor je jednoglasno donio odluku da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ
Vidi originalni članak

Hrvatska danas slavi Dan neovisnosti, državni blagdan kojim se obilježava spomen na odluku Hrvatskog sabora kojom su raskinute sve državnopravne veze s Jugoslavijom. 8. listopada 1991. godine Sabor je jednoglasno donio odluku da Republika Hrvatska više ne smatra legitimnim i legalnim ni jedno tijelo dotadašnje SFRJ, te da ne priznaje valjanim niti jedan pravni akt bilo kojeg tijela koje nastupa u ime bivše federacije, koja više, kao takva, ne postoji. 

Odluku o dovršetku postupka razdruživanja pročitao je Vladimir Šeks u zgradi Ine u Šubićevoj ulici, gdje su zastupnici i novinari prevezeni iz zgrade na Markovom trgu kako bi izbjegli opasnost od vojnih napada. 

Naš nacionalni blagdan odlučio je obilježiti i Google, koji je danas u hrvatskim bojama. Na početnoj stranici tako se vijori hrvatska zastava, a klikom na logo otvaraju se rezultati pretrage vezani uz Dan neovisnosti. Tu se može vidjeti i manji Googleov logo, na kojem su dva slova o zamijenili malim barjakom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Plejada 09.10.2018.

    Ko u ovoj državi uopće slavi ovaj nakaradni praznik? Za obične ljude je to dan kada je ugašeno svijetlo i kada je počela sveopća pljačka i otimačina. Google očito nije dobro obavješten o lokalnoj situaciji. Očito ne znaju da se radi o državici u kojoj vlada bezvlašće, mito korupcija, bezobrazna pljačka, maltretiranje naroda i sve to pod palicom vladajuće mafijaške organizacije zvane HDZ. Vladajuću mafijašku skupinu na vlasti drži podkupljena kasta tzv. branitelji koji su organizirani u više stotina manjih mafijaških organizacija koje se bave zabranama koncerata, ustaškom simbolikom i seoskim kladionicama.

  • scythe 08.10.2018.

    jugoslavenska verzija Googla nema početnu stranicu u hrvatskim bojama

  • Prevaratska Republika 08.10.2018.

    nezna google da dan neovisnosti slave koji su scenirali rat za profit, da znaju i njih bi bilo sram pomisilit da nam čestitaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare