To je to što me zanima!

Google+ odsad otvorili za sve, što sutra donosi Facebook?

Google je svoju mrežu otvorio za sve korisnike, a poboljšali su i videokonferencijski Hangouts. Facebook u četvrtak ima konferenciju f8 na kojoj se očekuju novosti...
Vidi originalni članak

Google je svoju društvenu mrežu Google+ lansirao još u lipnju. Korisnicima je bio dostupan samo putem pozivnica od aktualnih članova. 

Odsad, na Google+ mogu se registrirati svi koji to požele. Promijenili su i status iz probnog u beta verziju, a sada je sustav za videokonferencije, Hangouts, dostupan i na Android uređajima (smartphone i tableti), a uskoro stižu i na iPhone. Dosad su bili ograničeni na 10 korisnika, a sada se otvaraju za emitiranje multimedijalnih sadržaja neograničenom broju korisnika, no i dalje će u konferenciji sudjelovati do 10 ljudi, prenosi BUG.

Facebook, pak u četvrtak ima svoju konferenciju f8 na kojoj bi trebali predstaviti neke novitete, kao što su i dosad na njoj svaki put predstavili spektakularne novosti. Među novostima koje se očekuju su promjene gumba Like, potom redizajn stranica profila, bolja suradnja s glazbenim servisima, aplikacija za iPad ili integracija s Twitterom, prenosi Zimo. No, moguće je i da Mark Zuckerberg izvuče sasvim neku drugu novost. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • AfroditaDiana 22.09.2011.

    Sad su mi Twitter i Myspace bolji od Fejsa. ;)

  • akymajstor 21.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • AmonGoeth 21.09.2011.

    Bravo Oliva 23 :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare