To je to što me zanima!

Hakirali Twitter Burger Kinga, "prodali" su ga McDonald'su

Hakeri su navodno povezani s Anonymousima, a nakon što su oteli račun, počeli su stavljati uvredljive statuse. Stavili su logo McDonald'sa i napisali kako su prodani...
Vidi originalni članak

Hakeri, koji su navodno povezani sa skupinom Anonymous, napali su u ponedjeljak Twitter profil Burger Kinga. Preuzeli su kontrolu i napravili 'rebranding' te stavili McDonald'sov logo i ime, ali i počeli tvitati o ponudi konkurentnog fast food lanca. 

Tako su odmah napisali i da 'su ih prodali McDonaldsu te da sada potraže najbliži McDonalds'. Hakeri su nakon promjene imena počeli slati one koji čitaju profil u McDonald's i dijelili komentare onih koji se žale na Burger King. 

Iz Burger Kinga su se odmah javili Twitteru kako bi blokirali račun nakon napada, potvrdio je glasnogovornik kompanije za AP. Planiraju i preko svog Facebooka objaviti ispriku za uvredljive poruke.

Kako Guardian piše, ovo je još jedan znak da Twitter mora uvesti bolju sigurnost i zaštitu računa. Navodno planiraju uskoro uvesti dodatnu kontrolu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • GreenDay_1 19.02.2013.

    Ma ja više ne znam šta da mislim. Ti Anonymusi i svi ti hakeri, svi su oni isti! Mislim da to nitko ne bi trebao raditi i gotovo!

  • Son of Man 19.02.2013.

    Znam ja da to nisu anonymusi, to je Rubelj! :))

  • tierarzte 19.02.2013.

    Bilo bi mi zao da ih nema. Ne bi imali gdje jesti zdravu hranu. :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare