To je to što me zanima!

Hoće li ga i ugasiti? Google+ podijelili na Photos i Streams

Takav razvoj situacije potaknuo je glasine o gašenju Googlea+ ili radikalnoj izmjeni brenda, ali u kompaniji takve informacije nisu željeli ni potvrditi ni demantirati
Vidi originalni članak

Google će svoju društvenu mrežu Google+ podijeliti na Photos i Streams. Potvrdio je to Bradley Horowitz rekavši da je došao na čelo obaju proizvoda. On će sada voditi dva Googleova brenda koji u svom imenu nemaju Google+. 

Takav razvoj situacije potaknuo je glasine o gašenju Googlea+ ili radikalnoj izmjeni brenda, ali u kompaniji takve informacije nisu željeli ni potvrditi ni demantirati. 

Nije poznato niti hoće li chat platforma Hangouts ostati dio Googleove ne baš tako uspješne društvene mreže. 

Googleov potpredsjednik Sundar Pichai još je prošlog tjedna u intervjuu Forbesu najavio mogućnost "rastakanja" Googlea+:

- Mi se fokusiramo na komunikaciju, fotografije i Google+ Stream kao tri najvažnija područja. Radije bi o njima govorili odvojeno nego skupno - izjavio je Pichai.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ko od brda odvaljen 02.03.2015.

    Pa i treba ga ugasit...Ima više razloga,prije svega,ima dosta,i previše sad već tih mreža,a google je daleko najgori,i uopće nisam htio to sranje,ali pošto imam mail,valjda su me automatski ubacili u taj svijet...Šroot...

  • 02.03.2015.

    Dabogda i Crapbook ugasili čim prije !

  • dino95 02.03.2015.

    nijedna društvena mreza neće uspjeti kao facebook pogotovo neke novije, to je činjenica ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare