To je to što me zanima!

HT uz digitalni prijamnik daruje dodatne kanale na tri mjeseca

Oni koji ne koriste IPTV, uslugu kabelske ili satelitske televizije trebaju prijamnik ili TV koji podržava DVB-T2/HEVC. I HT nudi svoj prijamnik povezan s EVOtv uslugom
Vidi originalni članak

Od 27. listopada do 12. studenog diljem Hrvatske trajat će gašenje starih televizijskih signala i prelazak na DVB-T2 sustav, a kako bi oni koji ne koriste IPTV, uslugu kabelske ili satelitske televizije mogli i nadalje pratiti TV programe potreban je novi prijamnik ili TV uređaj koji podržava DVB-T2/HEVC standard.

Iz HT-a nude svoj digtalni prijamnik preko kojeg će korisnici uz besplatne dobiti i više od 40 dodatnih programa do 3 mjeseca besplatno, što znači da će biti moguće gledati prijenose utakmica Europa lige ili HNL-a na Arenasport kanalima. Korisnici dodatno dobivaju i - HBO i Cinemax programe s filmskim sadržajem u kojem također mogu uživati do 90 dana.

Nakon isteka 90 dana, osim besplatnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa, korisnici će moći trajno i bez dodatne naknade pratiti i EVOtv programe iz paketa Programi Plus. Gledanje EVOtv programa je svima automatski omogućeno prvih 30 dana. Za aktivaciju dodatnih 60 dana šalje se SMS s aktivacijskim ključem uređaja na samom uređaju.

Cijena digitalnog prijamnika je 189 kuna jednokratno, a korisnici uređaj mogu nositi sa sobom na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj i po potrebi na prijamniku u bilo kojem trenutku jednostavno aktivirati neku od EVOtv usluga.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare