Tech

Komentari 0

HT uz digitalni prijamnik daruje dodatne kanale na tri mjeseca

HT uz digitalni prijamnik daruje dodatne kanale na tri mjeseca

Oni koji ne koriste IPTV, uslugu kabelske ili satelitske televizije trebaju prijamnik ili TV koji podržava DVB-T2/HEVC. I HT nudi svoj prijamnik povezan s EVOtv uslugom

Od 27. listopada do 12. studenog diljem Hrvatske trajat će gašenje starih televizijskih signala i prelazak na DVB-T2 sustav, a kako bi oni koji ne koriste IPTV, uslugu kabelske ili satelitske televizije mogli i nadalje pratiti TV programe potreban je novi prijamnik ili TV uređaj koji podržava DVB-T2/HEVC standard.

Iz HT-a nude svoj digtalni prijamnik preko kojeg će korisnici uz besplatne dobiti i više od 40 dodatnih programa do 3 mjeseca besplatno, što znači da će biti moguće gledati prijenose utakmica Europa lige ili HNL-a na Arenasport kanalima. Korisnici dodatno dobivaju i - HBO i Cinemax programe s filmskim sadržajem u kojem također mogu uživati do 90 dana.

Nakon isteka 90 dana, osim besplatnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa, korisnici će moći trajno i bez dodatne naknade pratiti i EVOtv programe iz paketa Programi Plus. Gledanje EVOtv programa je svima automatski omogućeno prvih 30 dana. Za aktivaciju dodatnih 60 dana šalje se SMS s aktivacijskim ključem uređaja na samom uređaju.

Cijena digitalnog prijamnika je 189 kuna jednokratno, a korisnici uređaj mogu nositi sa sobom na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj i po potrebi na prijamniku u bilo kojem trenutku jednostavno aktivirati neku od EVOtv usluga.