To je to što me zanima!

HTC One najbolji telefon, iPad Air najbolji tablet u Barceloni

Uz njih, Lumia 520 je najbolji povoljni pametni telefon, dok je Nokia 105 najbolji jeftini uređaj. GSM udruženje proglasilo je LG za najinovativnijeg proizvođača
Vidi originalni članak

HTC-ov prošlogodišnji top model One koji će kroz mjesec dana dobiti nasljednika u Barceloni je na Mobile World Congressu proglašen najboljim pametnim telefonom. U izboru su iza njega ostali Apple iPhone 5S, LG G2, Lumia 1020. te Samsung Galaxy Note 3. Prošlogodišnji pobjednik bio je Samsungov Galaxy S3. 

Suci su za HTC One rekli kako je tijekom cijele prošle godine ostao jedan od najnaprednijih uređaja. Njegov dizajn i odlično sučelje pružali su drugačije korisničko iskustvo te se uređaj ističe od konkurencije.

Najboljim tabletom proglašen je Appleov iPad Air, a u konkurenciji je bio i iPad mini, Google Nexus 7 te Xperia Tablet Z. 

Nagrade su dodijelili i u drugim kategorijama. Tako je Nokia Lumia 520 najbolji povoljni smartphone (do 150 dolara), dok je Nokia 105 najbolji entry level (jeftini) mobilni aparat. 

LG je najinovativniji proizvođač. 

GSM udruženje koje svake godine organizira kongres, organizira i dodjelu nagrada, a svoj glas je dalo više od 175 stručnjaka, među kojima su predstavnici medija i analitičari.

Uz same uređaje, nagrađeni su i autori aplikacija. Tako je Device 6 najbolja zabavna aplikacija, CityMapper ukupno najbolja mobilna aplikacija, dok je CamMe najinovativnija aplikacija.  

Najbolji uređaj ovogodišnjeg sajma proglasit će u četvrtak.

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • SašaŠprem 22.03.2014.

    Sve samo reklama onih koji su najviše dali sucima :(

  • vladocom 27.02.2014.

    kviki00 svaka cast na odgovoru a za mene je car samo note3

  • zveki14 26.02.2014.

    Samo da pitam Ljubitelje samsunga (ja to nisam) da li vi ustvari volite više samsung ili google(android) ??? Jer android nije samsungov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare